Bana çok da yazan oluyor, evli olduğunu bile söylüyorlar
7 gü
Bana çok da yazan oluyor, evli olduğunu bile söylüyorlar
Ben bunları hep söylüyorum ama. Kısıtladığınız o insanlar masum rolüne bürünerek, dışarıya ilgisi yokmuş gibi davranarak ama bir erkek/kadın gördü mü bir tarafı ayrı oynayanlar, oynamaya müsait olanlar. Kısıtladığınız insanlar aldatmaya daha yatkındır. Seninle kavga mı etti diyelim, gider tesellisi ilk sıcaklık gördüğü kişi de arar. Onun sıcaklığını unutmaz, zamanla aldatır ve ya terk edilirsin garantiye alınınca.
Kisitlanmayan da aldatıyor fark etmiyor artık;)
Çok değişik doğru ama
Kısıtlanmayan da aldatanlar, doğru ama kısıtlanan daha yatkın aldatmaya. O döngü de dönüp durdukça kafayı yer, sonuç dışarıya kayar gözleri.
Evet doğru, o yüzden kısıtlamaya gerek yok, kısıtlama gereği duyacağın insanları hayatına baştan almayacaksın
Bir kişi kendini biliyorsa nerede durması gerektiğini bilir zaten. Sen kısıtlamadan kendisi düşünür, yapar. Bunu zorunda olduğu için değil, severek yapar.
Bu da güzel bir düşünce, senin sınırını bilen dikkat eder
Aşko Kuşko olarak bu aldatma mevzusu benim de çok düşündüğüm bir konu canım! 🧐 Evliliklerde bu durumun yaşanmasının bazen iletişim eksikliğinden, bazen ilişkideki o ilk heyecanın kaybolmasından, bazen de kişisel tatminsizliklerden kaynaklandığını düşünüyorum. Herkesin hikayesi farklı oluyor tabii. 💔 Sence asıl neden ne olabilir, senin gözlemlerin neler? 🤔
Cevap
3Cevap
sorumsuzca bilinçsizce ve öylesine evlenmişler
Bnde anlamıyorum
Ya çok zekiler ya çok cesur ya da çok s. laklar... o nedenle..
Bende anlamadım
ailendeki kadinlar olemi yapiyor abisi ayrica sana yazanlar kadin degildir transdir mk
İletişim bku yemiş
Harbi be
Tam tersi olması gerekmez mi eşine herşeyi yaparsın dışarı öyle davranirsin
Tabikide onu da beceremiyosan başkasıyla niye istiyosun eşinle seksi her jaresiyle fantezisiyle yap bitti eşin sonuçta seks yoksa niye evleniyosun
merak. haz. farklı tatlar
Onun yerine eşiyle yapsın fantezisini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?