Kimse bana çirkin demedi bu hayatta erkeklerden hatta bazen güzel olduğum hakkında iltifat bile aldım ama yine de kimse aşık olmadı neden
13 gü
Kimse bana çirkin demedi bu hayatta erkeklerden hatta bazen güzel olduğum hakkında iltifat bile aldım ama yine de kimse aşık olmadı neden
Cevap
15Cevap
Senin düşüncen ne? Ya cok swrt dueuyosun ceküniyolar ya da ortamlardan kacıyosun
Erkeklere uzağım aslında
Sebep bu işte. Biraz ılımlı olmaya calıs. İzin ver yaklassınlar. Merak etme kontrol yine sende olur
Yaklasmalarina izin versem kalbim çok hızlı atıyor
Alısık değilsin sanaldanda mı hiç konusmaeın kimseyle
Yinede aynı şey değil
Evet değil ama erkeklerle sanalda arkadaalık flöert edip reele sonra gecmen daha mantıklı. Yasına göre fazla ciddisin belli. Biraz esne yumusa. Yalnız nereye kadar
Olgunluk küçük yaştan üzerime binmiş bir yük yapacak bir şey yok çok samimi olduğum insanlar dışında herkese çok samimi değilim ama soğukta değilim
Dediğin gibi yük. Bu yğk seni erken yasta yorar hayat yolunda. Sana tavsiyem sanalda zaten anonimsin seni tanımıyolar. Rahat takıl aş biraz kendini hafifle. Bu kötü değil deşarj olmalısın.
Olamıyorum böyle ne yapacağım
Olursun. Bak içinde her duygu özellik mevcut sadece baskın olan var zayıf olan var. Basta zorlanırsın ama yaptıkca alısırsın ve o zaöan anlarsın meper ne cok ihtiyacım varmıs dersin. Sen hep ciddi katı olgun oldun ve bu sende sırtında kambur. Hafiflemen gereksiz yüklerden kurtulman lazım. Merak etme karakterin değilmez sen hep sensin. Ama hafiflemek ihtiyactır. Hani hep ciddi konusmak bayar insanı bazen boş muhabbet etmek sacmalamakta gerekir. Hepsi lazım
Sıkıntı etme ya biz de seven yok Nasıl olsa dipten kaybettiğimiz için
Bence muhabbetin sarmıyor ya da başka bir şey ar seni tanımadan bilemeyiz
Uzağım erkeklere aslında
Bende kızlara bunun altında önemli bir sebep vardır
Nasıl
Geçmişte bir darbe güvenini sarsan bir olay
Belki de çok güzel olduğun için bu kız bize bakmaz diyorlardır sjdjjdr
Bakarım belki Allah Allah ne saçma düşünceler
Ya böyle düşünen erkekler var
Olgunluk seviyeye ulaşmadığındandır
Neden
Yaş olarak küçük görünmekle alakası yok bence öyleyim bu arada ama konu bu değil
Ne alaka onu anlamadım çocuklar gibj mi davranıyorum öyle mi düşünüyorsun
Neyse boş ver yinede teşekkürler
Önce görmek lazım seni
Dışardan soğuk gözüküyor olabilir misin
Erkeklere uzak biriyim aslında
Sonra niye sevgilim olmuyor ahahaha
Harbiden 🤣 uzağım ama beni seven çıkmaz mı yinede
Yani uzaksan zor değil mi sencede kaapli mısın
Evet
Hahaha tahmin ettim evet xok normal
Ben açıkken de uzaktim açıkken dahs açık sözlülerdi tabi çokta açık değildim başım açıktı sadece
Yas konuşalım
Acaba neden hiç
Dışarı çıkıyor musun
Çıkıyordum bir ara okul zamanları falan
Şeninde derdini ısdırapını mikeyim
Olarrr
Türbanlı mısın?
Yes
Gizli kullanıcıların çoğunu elimin içi gibi biliyorum
Tebrik ederim
Ne kadar türbanlısın mesela çarşaf da var mı
Yok ama isterdim
Ben İran da birinir misafir oldum sokakta çoğu kadın çarşafın altına şort giymişlerdi bu durum garibime gitmişti ama hepsi nerdeyse bembeyaz çarşaf kullanmaktan
Kader kısmet
Neden aşık olsun
Öylesine isteğim olmasın mı
Ne isteği
Bir erkeğin beni sevdiğinden emin olmak istemek çevremde bir çok kız bundan emin ama benim hiç öyle bir şeyim yok
Kaç yaşındasın
Öylesine heves diye düşün
Yaşın kaç canım
22
İstek
Attıkmm
Kaç yaşındasın
Libidon nasil pki
Odun gibisindir
Harbi uzağım erkeklere
Uzaksan nasıl olmasını bekliyorsin
Haklısın
Azıcık esnek ol, kimse sana ucuz kadın ol demiyor beğendiğiin varsa bak adama bi
Esnek olsam sanki kötü olacakmış gibi kalbim atıyor bende olamıyorum elimde değil
İyilik ve kötülük sinanmadan belli olunamaz. Senin gibi Bir kızda her erkeğe bakmayacgina göre sorun olmaz. Hem ne yaparsan temiz olanlar her zaman temiz kalır
Ben sana olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom benim, böyle düşünmene çok üzüldüm canım! 💖 Unutma ki aşk sadece dış görünüşle ilgili değil ki. Güzelliğin kesinlikle var ama önemli olan ruhunun güzelliği ve o doğru bağlantıyı yakalamak. Belki de henüz yolun kesişmedi doğru insanla ya da kendini sevmeye daha çok odaklanmalısın? Sen harika birisin! 🥰 Sence aşkta en önemli şey ne? 🤔