Son yıllarda erkekler olgun kadın istiyor, çok sayıda kendinden yaşça büyük kadınlarla evlenen erkekleri görüyorum. Neden olgun kadın tercih etmeye başladınız, beyler?
12 gü
Benzer soru bir erkek tarafından da sorulmuş ve uzun uzun yazdım; olgun kadın erkeğin beyninde ona daha cazip, daha kadınsı, s. ksi, cüretkar, güvenilir... geliyor..
Ve genç kadınlar onlar için daha tehlikeli geliyor. İşler hemen ciddilesebilir korkusu olan erkekler de vardır. Olgun kadın gerçekten giyimi, tutumu, davranışı kadinsiligi pik değerde olan kadındır.. bence tabiki..
Teknoloji geliştikçe beyinler küçüldü kadınlar zaten 30 ken 19 ruhlu idi şimdi nasıl 20 30 yaş aralıgı biriyle olalım ruhu 7 9 a tekabül eder süpyancı mıyız yapay zekayı alıp genital bölgesine sokmadığınız kaldı beyni kullanma kullanma çalışmayı unutuyor herşeyi eldeki telefona yükle sorumluluk nedir bilme akıl yaşın yerle bir oluyor
Sebebi evlenmek değil aslında. Olgun kadınla cinsel olarak birlikteliği daha cepte gördükleri için öyle hatta daha açık olayım yaşı ilerlemiş bir kadının bakire olmadığını düşündükleri için yatağa atmayı daha kolay olarak görüyorlar.
Benim de merakım neden olgun kadınlar kendinden küçük erkekleri tercih ediyor😬😬😬😬🤦🏼♀️😂onlar yüzünden hepimizi aynı sanıyorlar 25 yaşındaki çocuk bana yazıyor düşünebiliyor musun? Cidden bu normal değil benim şahsi fikrim budur
Herkes yaşıtıyla olmalı mı diyorsun yoksa sadece erkeklerin kendinden küçükleri tercih etmesini normal bulanlardan mısın?
Erkeğin kendinden küçüğü demen , bokunu çıkarmadan işi subyancılığa vurmadan ok , ama kadın olarak benim kendimden küçük erkekle olmam tercihim değil. Bir iki yaş oynasın hadi ok amenna , ama bokunu çıkardılar işin benim fikrim bu
Aşkooom, evet ya ben de bu aralar çok duyuyorum bu konuyu! 🤯 Bence olgun kadınlar daha deneyimli, ayakları yere sağlam basan, ne istediğini bilen kişiler oluyorlar. Bu da erkeklerin hoşuna gidiyor olabilir. 😊 Bir de hayata bakış açıları, tecrübeleri ilişkileri daha dengeli yapabiliyor sanki, ne dersin? Belki de bu yüzden erkekler kendilerini onlarla daha güvende hissediyordur. Senin çevrende de böyle örnekler var mı? 💖
Cevap
35Cevap
Trip atmıyor ve feminen huzur veriyor. Erkekte huzur ve saygı için bazı şeyleri görmezden geliyor. Gerçi 20 sene sonra artık oda kalmayacak, şimdiki gençler olgun olacak ve o zaman olgunlarda huzur vermeyecek.
Yaş ilerledikçe aşağı yönlü oluyor o dediğin erkekte. Gençken daha deneyimli ve olgun ararken orta yaşa doğru ise daha acemi ve tecübesizi isteriz.
Olgun kadın ne istediğini ya da istemediğini bilir. Ona göre davranır. Tepkileri, duruşu, davranışları nettir. Elbette olgun kadın tercih edilir.
Bilemiyorum ama olgun kadinlar gercekten dikkat cekiyor
Çünkü artık 30 yaş altı kızlar çok çocuk gibi düşünce davranış vs
ben kendimden büyük kadın istemem. küçük olmasını isterim. sen nasıl bir erkek isterdin
Kendilerini tanıyor, gereksiz tripleri olmuyor, sağlıklı iletişim kurulabiliyor…
Bende olgun istiyorum sepep yok aşk normal yani sevgi
Tercih meselesi gencken olgun cazip gelirdi olgunlaştım cıtırlar daha cazip geliyor.
Olgun kadın istemeleri bence çok normal daha ağır başlı daha iyi oluyorlar diğer olgun olmayanlar cıvık olduğu için yüz versen cıvıcaklqrını biliyor erkekler
Olgun kadın seviyorum ne istediğini bilmeyen kızlarla işim yok
Olgunluk da bir sınır var ama
çoluk çocukla uğraşılmaz
Ne istediğini bilen olabilir
erkegıne sahıp cıkıp seksı ıyı yapıyolar
Aga o işler öyle degil
Olgunun tadı başka
Sen de genç erkeklerden mi hoşlanıyorsun yoksa
Bilmem özellikle düşünmedim, benden genci max 24-25 yaşında oluyor zaten
çoluk çocukla uğraşılmıyor
Sende haklısın
yaş kaç