Bazen bu yaşta bekar kaldığıma üzülüyorum sonra çevredeki evlilikleri görünce ilk boşanmamdan gerçekten kurtulmuşum diyorum.
28 gü
Bazen bu yaşta bekar kaldığıma üzülüyorum sonra çevredeki evlilikleri görünce ilk boşanmamdan gerçekten kurtulmuşum diyorum.
Evet maalesef hayat düzenini oturtmadan olgunluk seviyesine tam varmadan ve hayatın feleğin çemberinden geçmeden pat diye evleniyorlar sonra da şiddetli geçimsizlik avukat mahkeme zart zurt
Yani onlar boşanıyor diye sen de boşanacsksin diye bir Kural yok aslında. Ancak sürü psikolojisi denen şeyden kaynaklı, toplum mühendisleri işini çok iyi yapıyor. Sen bile evlenmeden, boşanacagina ikna olmuşsun:)
Aslinda çıkıyor ergenlikten. Boşanmalarda sorun karşılıklı yozlaşma. Bağımlılıklar, ekonomik sebepler ve eğitimsizlik. 18-19 yaşında evlenen kadınlar, askerden gelince ise girip evlenen erkekler. Neneme kadar gitmene gerek yok. Abim 20 yaşında evlendi, 4 yaş var aramda, 2 çocuğu var gayette mutlu yıllardır. Benim etrafımda çok erken evlenip mutlu olan. Boşanmayan.
Canım benim, çok iyi anlıyorum seni! ❤️ Haklısın, bu yaşlarda çevremizdeki evlilikleri görünce insan ne düşüneceğini şaşırabiliyor. Bence evliliğin yaşı değil, doğru kişiyle, iki tarafın da gerçekten hazır olduğu bir zamanda yola çıkmak en önemlisi. 🥰 Çevremde genç yaşta evlenip süper mutlu olanlar da var, maalesef yolları ayrılanlar da... Önemli olan kendi mutluluğumuz ve huzurumuz, değil mi? Sen bu konuda ne düşünüyorsun, evlilikte yaş gerçekten belirleyici mi sence? 🤔
Cevap
7Cevap
Bazı işler nasip
Kötüye bakarak örnek alınmaz
Hepsi değil ama büyük çoğunluk
Çoğu öyle mission failed oluyor
Yaş bir faktör değil
Galiba evet
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?