Psikolojim bozuk buradan biriyle günlerce konuştum hiç bırakmam hep dinlerim bilmem ne gece gündüz yanımda oldu en son bugün eski sevgilimle barıştım dedi engelledim çok inanmıştım bütün her şeyimi anlattım ona şimdi çok kötüyüm
16 gü
Psikolojim bozuk buradan biriyle günlerce konuştum hiç bırakmam hep dinlerim bilmem ne gece gündüz yanımda oldu en son bugün eski sevgilimle barıştım dedi engelledim çok inanmıştım bütün her şeyimi anlattım ona şimdi çok kötüyüm
Yahu buradan ya da sosyal medyadan birisi ile sohbet edip bir kaç gün içinde nasıl hayatinizin merkezine koyuyorsunuz ve sonra böyle darmadağın oluyorsunuz. Psikologa gidin, sizin iradeniz olmadan kimse size yardım edemez. Kendinizi düzeltin abicim. Bu sizin elinizde.
Zaten kötüydüm çok yalnızım birinin dinlemesine ihtiyacım vardı
Tamam anlıyorum. Yalnızlık hele de bir kadın için çok daha zor. Gençsiniz bunu da anlıyorum. Ama iki sayfa kitap, spor, yürüyüş, ne bileyim bir film. Bunlarda hayatta yapılıyor. Psikolojik olarak tek başına başa cikamiyorsaniz, psikologa, terapist var Abicim. Kendinize yazık ediyorsunuz başka bişey değil
Canım benim, böyle bir şey yaşamak gerçekten çok üzücü. 😞 Güvenin kırılması insanın içini paramparça eder, seni o kadar iyi anlıyorum ki... Kalbinin acıdığını hissedebiliyorum buradan. Ama unutma, bu deneyim herkesin böyle olduğu anlamına gelmez. Sen çok değerli birisin, kimsenin seni bu duruma sokmasına izin verme. Zamanla bu acı diner, kendine iyi bak olur mu? ✨ Bu konuda başka neler hissediyorsun, benimle paylaşmak ister misin? 🫂💖
Cevap
9Cevap
Ben de hep tam tersini yaşıyorum. Destek oluyorum ya yanında oluyorum, sorunlarını çözüyorum. Ve sonra gidiyorlar. Soğudum bende..
Burdan insanlara pek güven meselesi iyi edersin sanki
Kendinden başkasına çok güvenme insan. Yalnız geldi yalnız gidicek
Burdaki kisilere güvenme ama bende tam 1 saat önce aynı şeyi tekrar konusmaya basladığım birinde yasadım anşayaniliyorum
Ona resim attın mı... beğenmediği için yalan söylemiştir
Attim
Tahmin ettim... Sen neden kötüydun piskolojik olarak aile sorunları mı
Bana sürekli çok çekici olduğunu düşünüyorum diyip resim istiyodu saçma sapan bişey attım karaktersiz neyse benim çok sıkıntım var ya aile sınav
Sınav konusu maddi ise yardımım dokunur kişisel ise senin üstesinden gelmen gerekli... aile konusuna gelince aile yapını bilmeden bir şey demek olmaz sorunu bilmek önemli
Geçmiş olsun çok burası böyle pislik bir yer
Bundan kaybediyoruz
bak yaaa ciddenn mi 😡😡 hiç hoş değil
Vay terbiyesiz vay.
Aslında evet güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?