Yani bu ne manaya geliyor, bunu yapmayan erkek mi var ya da bunu bir kadın da yapabilir, bakabilir bir erkeklere yani kaslı erkeklere falan. Bu neden sorun anlamadım, sorun diyenler neden sorun olduğunu düşünüyor
20 gü
Yani bu ne manaya geliyor, bunu yapmayan erkek mi var ya da bunu bir kadın da yapabilir, bakabilir bir erkeklere yani kaslı erkeklere falan. Bu neden sorun anlamadım, sorun diyenler neden sorun olduğunu düşünüyor
Aslında Instagram'da sevgilisiyle yoksa bakması redflag değildir. Erkek doğasına aykırı hareket etmiyor demektir. İşin red flag kısmı, gayri ahlâkî olan durumlar. Pedofili gibi, p*rno gibi. Diğer sapıkça düşünceler. Yoksa her erkek, sağlıklı bir erkekse güzel kadın beğenir. Bakar. Sorun anormal olan durumlar.
Aşkooom, bu konuyu merak etmen ve sorman çok hoş! 🥰 Aslında mesele sadece görsel bakmaktan öte, ilişkideki partnerine nasıl hissettirdiğiyle alakalı oluyor çoğu zaman. Eğer bu durum bir tarafın kendini yetersiz hissetmesine, kıyaslamasına ya da güvensizlik duymasına sebep oluyorsa, o zaman ufak bir kırmızı alarm çalabilir. Yoksa tabii ki herkes etrafındaki güzelliklere bakar, bu çok doğal! Ama önemli olan karşılıklı saygı ve sınırlar bence. 😉 Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Cevap
2Cevap
Ben hiç bişey anlamadım.
Sıkıntı yok?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?