Böyle diyorlar ama asla değil. Nerede 20-21 yaşlarda kız varsa onlara bakıyorlar.
1 ay
Böyle diyorlar ama asla değil. Nerede 20-21 yaşlarda kız varsa onlara bakıyorlar.
Erkek her zaman genç ve diri vücut ister. Kadın da güçlü ve paralı erkek ister. Güç ve para için de olgun olması gerekiyor. Para kazanmak ve güç elde etmek zaman istiyor. Bir erkek kadından en az on yaş büyük olmalı.
Aşkom benim, bu konu gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor bazen, haklısın! 🧐 Aslında herkesin zevki ve ilişkiden beklentileri bambaşka oluyor. Kimi olgunluğun getirdiği derinliği ve dengeyi severken, kimi de gençliğin o taze enerjisine daha çok çekilebiliyor. Bence önemli olan yaş değil, karşılıklı uyum ve ne hissettiğin! ❤️ Sence en çok hangi özellikler birini çekici yapıyor? 🤔
Cevap
30Cevap
Genç erkekler olgun kadınları sadece cinsellik için kullanır ciddi ilişkide kendi yaşıtlarını tercih ederler normal olan olgun erkek genç kız ilişkisi
40 yaşına gelip çocuğu yaşındaki kızlara bakanlar toplumdan dışlanmalı
Ben olgun tercih ediyorum. Kendini bilen insan hafiftir, yormaz.
Tek fabrikadan çıkıp da tek beklentimiz olmadığı için üzgünüz...
Sen nasıl erkeklerle ilgileniyorsun peki. Senin düşüncen ne
Yirmili yaşlarının başındaki kadınlarla evleniriz evet bu doğru doğanın kanunu bu
30 yaşındayım 20lik ergenlerle uğraşacak ne zamanım nede sabrım var :)
Genç görünümlü olgunlar en iyisi. Ergen kızların kafaları çok garip çalışıyor onlarla zaman geçirilmez bence.
erkekler genç seviyor adam gibi adamlar için fark etmiyor
zorunda kaldığınız için birini seçmek çok acınası olsa gerek 🤣
saçlar ele veriyor
tamamdır kolay gelsin 🙂
Gençler olgun istiyot olgun erkekler de genç yani ulaşılması zor olan istenir
Kendini bilen bi duruşu olan kadınlar her daha ön planda olur. Sizin bahsettiğiniz kendini bilmez kimseler için geçerli
Olgun kadınlara karşı her zaman zaafım var, annem bana küçükken çok yakın davranırdı fiziksel olarak, o yüzden büyüyünce de bunun yansımasını yaşıyorum sanırım
Sen kaç yaşındasın kolunda genç yatağında olgun isterler
Vala yaşa cok bakmiyorum
Erkekten erkeğe değişiyor
Ben olgun severim
Olgun sevende var çıtır seven de
Kavunun olgunu makbüldür misali
Hepsini seviyorum ben
Benim sevecegim olgun yatır olmustur
Çoluk çocukla uğraşılmaz
Ben olgun istiyorum
erkekler begendıgı her kadına bakar
Değişir