İçki içilmiş meze var darbukacı yanlarına gidip darbuka çalmış
24 gü
İçki içilmiş meze var darbukacı yanlarına gidip darbuka çalmış
Cevap
8Cevap
bu buluşmanın masum olduğuna inanmak için safoz olmak lazım
Bilemiyorum ya
içsin ama karisamam platonik seviyorum zaten ama kötü oldum kızın profile baktım dudak izini kahve fincanins bırakıp paylaşmış eğilip dekoltesini gösterecek şekilde fotoğraf paylaşmış kısa giydiği mini eteğin altına desenli çorap giymiş beli gerçekten çok ince göğüsleri de iyi yüzü çok güzel değil ama çoğu insana göre iyi bilmiyorum ya. Ama kızda sağlam değil gibi birde Antalya'da tatildede tanışmış olabilir.
Sonra? Sonra ne olmuş? Bu kadarsa sorun yok. Bundan sonrası için ne olduğu önemli
Bilmiyorum bende
içsin ama karisamam platonik seviyorum zaten ama kötü oldum kızın profile baktım dudak izini kahve fincanins bırakıp paylaşmış eğilip dekoltesini gösterecek şekilde fotoğraf paylaşmış kısa giydiği mini eteğin altına desenli çorap giymiş beli gerçekten çok ince göğüsleri de iyi yüzü çok güzel değil ama çoğu insana göre iyi bilmiyorum ya. Ama kızda sağlam değil gibi birde Antalya'da tatildede tanışmış olabilir
Kadın erkek dost olamaz bunu öğren
Arkadaşlarımda öyle diyor :(
Meyhaneye gitmek bana cok varoş geliyor
Ben hiç gitmedim
Ben erkek halimle bile haz almiyorum o ortamlardan
Kötümü ortam olarak
Bana göre öyle
Yatakta bitecek bir buluşma
Öylemi olur gercekten
Bilmiyorum ama güzel bitmez sonu
Başka ne olacağını bekliyorsun
Dostça olmasını umuyorum
Tabi dost olarak yatakta uyanmak harika olurdu 😂
Eve de gidilmiştir sonra
Umarım olmamistir
Bende ondan endişeleniyorum. içsin ama karisamam platonik seviyorum zaten ama kötü oldum kızın profile baktım dudak izini kahve fincanins bırakıp paylaşmış eğilip dekoltesini gösterecek şekilde fotoğraf paylaşmış kısa giydiği mini eteğin altına desenli çorap giymiş beli gerçekten çok ince göğüsleri de iyi yüzü çok güzel değil ama çoğu insana göre iyi bilmiyorum ya. Ama kızda sağlam değil gibi birde Antalya'da tatildede tanışmış olabilir
Degilmi arkadaşlarım da öyle diyor
Başbaşa gidilmişse çok arkadaşça olmaz
Başbaşa anladığım kadariyla
Bilmiyorum çevremde dostça değildir dedi
Oğlan platonik sevdiğim biri kız biraz dikkat çekmeyi seven dudak izi bırakan eğilip dekoltesini belli eden biri gerçekten kısa giyindigi paylasimlarda var Antalya'da meyhanede story atılmış. Arkadaşlar sada çok yakın olduğunu dusunmuyorum
Banada öyle geliyor
Dertleşmeye gitmiştir korkma
Çok sağlıklı değil.
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Bu durum bence biraz düşündürücü, yani meyhane ortamı, içkiler, mezeler ve bir de darbuka olunca dostça sınırların dışına çıkmış gibi hissediliyor. 🧐 Sevgilin varken böyle bir buluşma bende şüphe uyandırırdı açıkçası. Hatta o darbukacı bile durumu tatlı bir flörte çevirmiş gibi sanki! 🙈 Sizce de öyle değil mi? Sen ne dersin bu işe? 🤔