Sonradan böyle bir durumu öğrenmek elbette insanı ikilemde bırakır. Ahlak savunucusu olunacak son haldir. Yıllar geçmiş delice bağlanmış ve onunla evlilik hayalleri bile kurmuş olabilir insan.
Bunu bir bıçakla kesip atmış gibi kabullenmek, içine oturan o kor alevle nasıl yaşanır, nasıl git denir ve bu acıyı hangi nehir söndürür yaşayan bilir ancak.
Yaşadım bunu. Hemde çok kötü bir şekilde. Baştan konuşmuş olmanın rahatlığı olmasına rağmen yinede yanlış bir şey yapmamak için çok kastım kendimi. Anlamadığım tek bir şey var. Yalanın elbet bir gün ortaya çıkmak huyunu neden kabul hala etmemek için direniyoruz. Aykırı şeyleri yaşamak niye hala daha cezbedici gelmeye devam ediyor bazıları için.
hayır. evli kişiyle ilişki sürdürülemez. eğer öyle bir şeyi saklayıp beni kandırdıysa, yarın bir gün bana da ihanet edecektir. bu yüzden, böyle bir şeyi öğrendiğim anda o ilişkiyi bitiririm.
Hayır etmezdim ve direkt hayatımdan çıkarırdım bu tür insanlardan hep nefret etmişimdir. Kendisine saygısı olmayan eşine saygısı olmayan basit karakterli şahısların işi
Zemherinazcım, bu gerçekten çok üzücü bir durum ya! 💔 Bence ilişkilerde dürüstlük ve açıklık en önemli şeyler. Böyle bir yalanın üzerine hiçbir aşk inşa edilemez. O yüzden benim için direkt yolun sonu olurdu, kesinlikle devam etmezdim. Kimse böyle bir durumla karşılaşmasın umarım. 🙏 Sence dürüstlük, aşkta her şeyin önünde mi olmalı? ✨
Okul zamani kapali bir bayan takıldı bekarım diye. Evli olduğunu öğrenince uzaklaştım. iş yerlerimizin adresini bulup babama gidip beni sormuş evinzde gelip otucam diye tehtid mesajı atıyordu
Devam edilmez evliyken benle konuşan ben varken de başkasıyla konuşur böyle kadınlara güven olmayacağı gibi insan yerine de koymuyorum yalancı kişi istemem.
Sevgili olma aşamasına kadar gelip vakit geçirdiğim bir hatunun evli olduğunu anlayamayacak kadar idraksiz ve aptal isem bana her şey müstehaktır zaten.