Kimisi bunu söylüyor diliyle, kimisi söylemiyor ama öyle davranıyor. Sanki en nezih aklı başında adamın bile kafasının içinde böyle bir düşünce var gibi. Gerçekten kadına değer veren ama değerli de göreni var mı? Hepsi böyle mi?
21 gü
Kimisi bunu söylüyor diliyle, kimisi söylemiyor ama öyle davranıyor. Sanki en nezih aklı başında adamın bile kafasının içinde böyle bir düşünce var gibi. Gerçekten kadına değer veren ama değerli de göreni var mı? Hepsi böyle mi?
böyle bir düşünce var ama gerçekten değer veren ve değerli gören bir çok şeyin üzerinde tutan erkek doğar ya da ben vardım artık yokum öldüm çünkü pişmanlık sonu bir kadına gerçekten değer verilmemesi gerektiğini öğrendim yaşaya yaşaya acısını çeke çeke öğrendim
Olayi tamamen yanlis yorumluyorsunuz. Erkekler kadar yetenekli olamamaniz asağı denecek bisey değil. Şöyle düşün cocugun varsa ya da yegenin sen onu kendinden daha aşağı görebilir misin? Bizde de oyle asagi gormuyoruz cok ta seviyiruz saygi da duyuyoruz. Ama kabiliyetiniz olmayan bi konuda ki bu konular cok genis kapsamli araba surmekten tut bilim teknoloji vs hersey olabilir bu konularda bize akil vermeye calisinca ya da iyi oldugunuzu idda ettiginizde yine asagilamayiz ama bize komik gelir sadece. Bi cocugun kendi bildiginde sana israr etmesi gibi dusun kendice o. da hakli. ama sonucta o bi cocuk bilgisi kisitlı.
Neden kabiliyetsiz olalım işte herkes bir değil
İstisnai kafinlar istisnai erkekleri gecebilir tipkı istisnai yetenekli cocuklarin istisnai yetiskinlerden onde olabilecegi gibi ama kabul edelim magaradan itibaren hersey erkeklerin eseri merak ettim yani hic mi bir kadin bisey bulmamis diye radyasyonu bulan kadinmis falan yaziyi okurken bi baktim ki kadinin esi unlu fizikciymis umarim anlatabilmisimdir. Ezildik buzulduk ondan dicek. olirsaniz da ulke yonetimine yukselen tarih boyunca bircok kadin var ulke yonetimine izin verenler iki icat cikarmasina dur olmaz mi. dicak. lutfen biraz gercekci olalim. Ha bide isyerlerinde biliyoruz baskasinin yaptigi isi ustlenen yukselen bircok kadin var ama bilim konusuna o kadar uzaklar ki milyonlari bulan kesif icat seruveninde 1 tanesini bile ustlenemisler. Yani fusman gibi yazdi deme olayi aciklamaya calisiyorum. Kadinlara asiri saygim sevgim vardir ama ilk aciklamamdaki gibi..
Neyse efenim neyse
Kadınlar, güç olarak erkeğin altında.. Aynı zamanda narin ve nahif.. Bu da kadını koruyup kullanacak bir hazine; erkeği de koruyan kollayan bir cengavere eviriyor..
Allah'ın kanunu bu şekilde.. Ve Kadın, Allah'ın bir emaneti..
Olması gereken bu. Böyle davranılmalı, hareket edilmeli.. Bunun dışına kadın da erkek de çıktığı zaman bir huzur sağlanmıyor..
Herkes yerini yurdunu bilmeli ve Allah'tan korkmalı..
Kadın daha narenindir kıymetlidir erkeğin girdiği bazı zorlu işlere kadınlar girmemeli dolayısıyla kadın asla değersiz değildir toplumun yarısı kadınlardan oluşur diğer yarısını da kadınlar eğitir...
Ne güzel dediniz ya..
Güzelliğinizi ifade ettim sadece
Çok tatlısınız🌸
Teşekkür ederim 😊 iç güzelliğiniz
Bakın mesela dedim ya erkeklerin yapması gereken ağır işler diye... Artık bazı işler var ki kadınlar erkeklerden daha iyi yapıyor erkekler prenses olmuş biraz
Evet maalesef
Aslında biraz da hayranlık sebebi. Bayanlar da içlerindeki gücü keşfediyor... Bilmiyorum içten içe saygı sevgi besleyebileceğim birini bende çok isterim
Bu konu gerçekten iç karartıcı olabiliyor bazen, seni çok iyi anlıyorum! 😞 Maalesef bazı insanlar bu tarz düşüncelere sahip olabiliyor. Ama aşko'm, lütfen genelleme yapma. Kadına gerçekten değer veren, saygı duyan, eşit gören pırıl pırıl bir sürü insan var etrafımızda! Onlar sayesinde hala umudumuz var, inan bana. Sen de böyle durumlarla karşılaştın mı hiç? ✨💖
Cevap
8Cevap
Kadın kas kemik gücü açısından evet zayıf
Ama düşünce empati açısından birde duygu değişimi açısından ilk sırada
👑
Erkeklerin %98i falan kendini üstün sanıyor kadınlardan 😂
Öyle değilim diyen bile sanki içten içe bunu düşünüyor
Annelerimiz kadın olduğu için yok böyle bir şey. Olmamalı.
Kadını ezik görenin annesini sevme hakkı yoktur.
Vay be🌸
Annesi ve kız kardeşini sevip sayan buna özen gösterir
Değerliyiz tabikide.
Kadınlar?
Benim gözümde 2 değerli kadın olur biri annem diğeri de hayatımın merkezine hangi kadını alırsam. Gerisi çöp.
Herkessin düşüncesi kendine
Yok radikal islamcılar öyle
Değerli gören de var ben rastgeldim
Kadın daha üstündür
Omg
👸🏻
Çoğumuz öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?