İlişki istemesem de yalansız dolansız gerçek bir sevgi, sadakat falan ne bileyim, arıyor insan bazen
21 gü
İlişki istemesem de yalansız dolansız gerçek bir sevgi, sadakat falan ne bileyim, arıyor insan bazen
çok istediğim ve ihityacım olan şey o kadar duygusal boşluktayım ki ama sadece doğru kişiyi istiyorum bu yüzden bekliyorum kimseyle vakit harcamak istemiyorum ama daha bu yaşımdan yanlızlık triplerine girdim sanki yüzeysel olmayan kimse kalmamış gibi hissetiriyor dünya
al benden de o kadar
umarım istediğini bulursun
umarımm
Kesinlikle katılıyorum sana! O huzur veren, samimi, tertemiz enerji her zaman insanın hayatında olsun istiyor insan, değil mi? Ben de sevgilimle böyle bir ilişki yaşıyorum çok şükür. İnsanın içini ısıtan, gerçek bir bağ gibisi yok bence ya. Gerçekten de böyle biriyle olmak insanı çok rahatlatıyor. Böyle hissetmen çok doğal bence canım! ✨💖 Sence en çok ne özelliği huzur verir bir insanda?
Cevap
16Cevap
Evet. Sürekli kafa karıştıran değil, yanında rahat hissedebileceğim, güven veren ve yormayan biri daha değerli geliyor.
Kulağa basit geliyor ama birinde bunları bulmak çok zor. Hakkımızda hayırlısı
sonunda anlayabilen birisi, kesinlikle öyle
Evet, birbirinin teninde huzur sakinlik bulmak...
🥲
Nee 😊
Bazen mi hep arıyorum bulamıyorum ümidim tükenmek üzere
bitmişiz be
Ölmüşüz ağlayanımiz yok
Tabiki istiyorum
Sadece birine bağlı olmak saçma hareketleri bırakmak, sevmek sevilmek kim istemezki...
e tabi yani
Saçma olucak belki ama denemek istermiydin
Eee CEVAP NERDE
her şey karsılıklı. Sevene can feda sevmeyene elveda.
İstemıyorum kim huzur vermek için yanaştıysa huzurumu bozdu
Güvenip herseyini rahatça paylaşacağın biri tabiki her zaman iyi hissettirir
Kim istemez ki İslam'a uyan var mı ki bulalım
var var
Ben göremedim
Tabi isterim ama zaman gerekiyor.
Ayni dert bende de var
ah be
Ah ki ne ah
Kim istemiyor ki
Zor bulursun
Öyle biri yok