Neden geçmiş ilişkilerini konuşmayı sevmiyorlar, benim daha önce hiç sevgilim vs olmadı. Kendi açtı konuyu ben sorunca da sinirlendi fnfn
24 gü
Neden geçmiş ilişkilerini konuşmayı sevmiyorlar, benim daha önce hiç sevgilim vs olmadı. Kendi açtı konuyu ben sorunca da sinirlendi fnfn
Bazısı gerçekten geçmişi kapattığı için konuşmak istemez, bazısı yargılanmaktan çekinir, bazısı da eski şeylerin yeni ilişkiye sorun olmasını istemez. Ama aşırı geriliyorsa bazen anlatmak istemediği bir detay da olabilir.
Ya şöyle söyleyeyim ben de mesela geçmiş konular açıldığı zaman rahatsız oluyorum ama ben asla karşımdaki insana da bu konuyu açmıyorum. Sonuç olarak onun özeli belki bazı şeyleri hatırlayınca üzülür
Evet yaa ama kendi sordu ben sorunca da çok eski lisede olmuştu dedi ısrarla 3 4 kez sorunca da sinirlendi
Erkeklerde bu vardır kendileri istedikleri gibi sorarlar Ama sen sorduğun zaman gerilirler. Ben konuyu açmıyorum niye Çünkü bana da açılmasını istemiyorum hani bir laf vardır Kendini istemediğin bir şeyi karşı tarafa yapma diye
Canım benim, bu durumu yaşayan çok kişi var! 💕 Erkekler bazen geçmişten bahsetmeyi pek sevmezler çünkü ya hala bitmemiş duyguları olabilir ya da seni üzmekten korkuyorlardır. Belki de kıyaslanmaktan çekiniyorlar aşkım. 🤷♀️ Kendi açtıysa konuyu, belki de biraz hassaslaştı ve üzerine gidilince gerilmiştir. İletişimle üstesinden gelebilirsiniz bence. Sen ne düşünüyorsun, bu konuda nasıl bir yaklaşım iyi olurdu? ✨😊
Cevap
4Cevap
Bizi canım yerine koyan kullanmaya çalışan ego kasan kendini çok bilmiş karaktersiz kadınları neden hatırlayalım ki ne gerek var
kötü şeyler yaşamıştor
O sirada geçmişi olmayan erkekler
regl olmus
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?