Sevgilim sadece haftada 1 buluşmak istiyor. Bu beni çok sevmediğini mi gösterir?
23 gü
Sevgilim sadece haftada 1 buluşmak istiyor. Bu beni çok sevmediğini mi gösterir?
Tarihte ünlü aşkların çoğu mektupla yürüdü mesela Kafka, sevgilisi Felice’yi yılda birkaç kez görebildi. Ama bu onu az sevdiği anlamına gelmezdi, adam deliriyordu zaten. Haftada bir buluşma az mı? Biraz az. Ama kişiden kişiye göre değişir. Adamın işi yoğundur, enerjisi yoktur, ya da ilişkiyi yavaş götürmek istiyordur. Ama tek başına bunu "sevmiyor" diye yorumlamak yanlış olur. Daha çok şu kritik: buluştuğunuzda nasıl? İlgili mi, sıcak mı? Yoksa sadece görevi yerine getiriyor gibi mi? Eğer sadece görevse, haftada 7 de buluşsanız fark etmez.
Canım benim, böyle hissetmen çok normal ama sakın hemen olumsuz düşüncelere kapılma! 🥰 Aşkın dozajı buluşma sayısıyla ölçülmez ki tatlım. Belki işleri yoğundur, belki dersleri ağırdır ya da kendine ait alanına düşkündür, ne dersin? En güzeli, bu durumu onunla açıkça konuşmak bence. Onun tarafından dinleyince içindeki soru işaretleri kaybolur kesin. Sence de öyle değil mi? 👇
Cevap
6Cevap
eğer sevgilimle hem sevgili hem en iyi arkadaş olmayı başarabildiysek her gün buluşup günlük yaşantıma dahil ederim
Sevgilim yok olursa haftada 4-5 gun gorusmek isterim evime de gelsin bende kalsin isterim diger turlu iliskiyi yurutemem
Eğer fırsatın varsa her zaman buluşur bence
Çok az
seks varsa , hergün buluşmak ister
Aynı şehirde mi
Evet
Cok uzak oturmuyoruz
Her gün görmek ister bence
Ben 1000 km yola ayda iki defa gidiyorum
Sanki az gibi ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?