Hep 20-28 yaş arası yazıyor, kendi yaşıtım erkekler daha gençlere bakıyor. Kendime uygun 35-45 arası birini nasıl bulabilirim?
1 ay
Yaşam ve çevresel koşullar itibari ile kişiden kişiye değişkenlik göstermiş olsa da büyük çoğunluk ile erkekler yapıları gereği geç olgunlaşırlar. Sizinle iletişim kuran yaş aralığı da muhtemelen duygularından emin olmayan, karakter gelişimlerini henüz tamamlamayıp ne istedikleri konusunda emin olmayan ve yanı sıra güven unsurunu yansıtmayan kişilerden ve kişiliklerden oluşuyor olması da çok muhtemeldir.
Sizin de farkında olduğunuz üzere benimde sizlere naçizane tavsiyem 35 üzeri, 45 altı yaş aralığını tercih etmeniz olurdu. Ve bu aralığın 41'li semalarında huzura seyrederken gönlümüz 35'li yaşlarda sıcacık bir kalp ve bir çift el ile mutlulukları avuçlarımızda terletmenin ortağı olmayı belki de sizlerde tercih ederdiniz. Ne dersiniz? Merhaba demek ister miydiniz?
Ya 30 yaşındayım yaşımdan küçük kadınlarla konuşmayı tercih etmiyorum bu yaştan sonra onların ergenlikleriyle uğraşacak değilim, olgun kendini bilen, ne konuştuğunu bilen insanlarla sohbet etmek veya bir etkileşimde bulunmak daha keyifli
bazen olay yaş değil enerji uyum meselesi oluyo insan doğru kişiye denk gelmeyince kendinde sorun arıyo
Erkekler daha genç kadınları ister çünkü. 20 28 yaş arası erkekler ise henüz potansiyellerine gelmedikleri için daha kolay olur düşüncesi ile sana yazıyorlar. Gelecek bekleme onlardan. Senin dengin 45 üstü.
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, üzülme hiç! ❤️ Bence olay yaşta değil, tamamen doğru insanlarla doğru yerlerde karşılaşmakta. Sen kendi ışığını yaymaya devam et yeter ki! Belki yeni hobiler edinip, kurslara katılarak ya da farklı sosyal çevrelerde daha çok bulunarak, istediğin yaş grubundan insanlarla tanışma şansını artırırsın. Unutma, aşkın yaşı yok, doğru enerjiyle her şey mümkün! ✨ Sen bu konuda farklı şeyler denedin mi daha önce?
Cevap
48Cevap
45 yaş senin abin sayılır. yaşıtlarına ya da daha küçüklere bakmalısın.
Sanırım bir algı olabilir veya onların yapıları gereği genç olanlar silgi duymaları vs olabilir
Aslında bilmezler kendileri için en iyisi olanı yasıt olan olması
Değer gorecekleri kadın odur oysaki
Çünkü o yaştaki kadınlar daha evliliğe elve ciddi ilişki peşinde olur.. erkekte bunu bilir genel olarak çok fazla sorumluluk almayacağı daha eğlenceli olduğunu düşündüğü daha sorumluluk almadığı yaş grubuna yönelir.:))
Çünkü günümüzde sen milf olarak geçiyorsun onlar için ve seni elde etmek onlara başarı gibi geliyor.
Ben karşımdaki kişinin psikolojik ve karakter olgunluğuna bakarım o yüzden kendimden büyük biriyle evlenebilirim
35 yaşındaki bir erkekler tecrübeli.. follafoş olmuş vajina yerine istekli girdiği zaman kavrayan içine içine çeken gencecik tazecik vajinaları tercih ediyorlar:)
Amacım cinsellik yaşamak olsa ben de yirmilik çıtırları eve atarım, 35lik dayıları değil. Olay cinsellik değil yanlış anlamışsın.
İlişkinin başı ve sonu her zaman kabul etme sen de o:) sen o açıdan bakmıyor olabilirsin ama karşındaki illaki bakıyordur
Sizin ilişkiden anladığınız dürüstlük, güven, yol arkadaşlığı, psikolojik ihtiyaçlar vs yerine skş sokuştan ibaretse kadınları esnek ya da esnek olmayan vajina diye gruplandırmanız normal.
Vallahi nitelikli bir erkekse saydıklarının yanında onu da isteyebilir:) Senin nasıl iki grup hallerin var onu da olabilir niye bu kadar yükseliyorsun dürüstçe cevap vermem mi sıkıntı oldu. Senin yaşlarındaki bir kadın gençler için heyecan olabilir ama orta yaştaki bir adam için en son çaredir bana göre. Senin niyetin sevgili olarak takılmak mı yoksa evlilik mi
Benim yaşımdaki kadın için gençler heyecan ise 35 yaş üstü erkekler için de yirmilik kızlar heyecan. Ciddi ilişki için konuşuyorum.
Peki öyle söylenemez:) erkekler her zaman kendinden küçük kızlarla evleniyor
Kadın erke fizyolojisi psikolojisi farklı
Yazıldığında cvp verilse.. üstelik şu an gizlisin.
Eee 30 yaşa kadar sen sectin 30. yasindan sonra bekleyecen kim secerse seni artikk
41 yas yazdım takıldığın ortamları değiştir
20 çocuk evet ama 28 de çocuk sayılmaz bence
Abla o erkekler sana bakmıyor zaten seni düşürmek için yazıyorlar şu yaşa gelip hala şunu çözemediysen bekar olmana şaşırmadım
Demekki milfe kaymışsın amiga azda gençlerin tadına bak
Kendi yaşıtı bekar erkek çevresinde olmadığiı için
Çocuk bakıcılığı yapma olgun bul hangi sehirdesin
Kendi yasitim biri bana yasli geliyor hepsine abla diye hitap ediyorum ondan olabilir
Gençler neden yazıyor, siz ne arıyorsunuz?
Neden yazıyorlar bilmiyorum konuşmuyorum ben evlenilecek olgun bir adam arıyorum.
O zaman gençlerin arayışına karşılık vermemen doğal.
Çıtır da iyidir ya ahahahah
@Kimyager9ustasi 😂
@Kimyager9ustasi ahahaha hem çıtır hem komiğim diyosun 😂
Aaa zekisindeee altin madeni bulmus gibiyim
Canim kedi dili cilekli tatli cekti istermisin
Millette olgun hastalığı çıktı
Eeee çıtılar dururken yaşlanmış kartlaşmış teyzeler pek tercih edilmiyor
Sizin yasıtlarınız da biz 19 20 yasındakilere yazıyor çünkü
Yokmu öyle biri etrafında
Denk gelmemiştir yoksa görür
Talihlerini bekliyoruz hanımefendinin jzjz
Hangi şehirdesin?
?
erkekler çıtırcı ondandır
onların amacı farklı :D
Ya bekleyeceksin ya da sen yazacaksın
27 olucam sorun olur mu
Yaşıtların bakmaz, 8-10 yaş büyüklerin bakar ancak
Burdan çok denk gelir şimdi tm yerine sordun 😂
Kriterlerin neler peki?
29 yaşında
Kamu personeli bir adam olmaz mı
Bu senin hoşuna gitmeli haksizmiyim
Bize denk geldin de biz mi istemedik
Entrika arıyorlar
Onlarda cinsel amaçlı yazan tipler
Ben uyarım sana nolcak yani 28sem
Cünkü bu yaş grubu erkeklerde milf sevdası var
Demek ki daha genç gösteriyor
çok yaşlı kaldım :(
değerini bilmiyorlar
28 sana uygun abartma
Çoluk çocuk bence
28 30 falan biri olursa kaçırma karakteri daha değişmez zaten iyiyse iyidir kötüyse kötü
Ergenmi seviyon
boş ver 35 yasındasın 33.35 .37 yas ideal
Buyrun efenim
Görebilir
Bu zamands zor
Çoğu evleniyor çünkü
33 uygun olur mu 😎👮🏼♂️😏
Ne güzel işte
Duaların kabul oldu
28 veya 29 olmaz mı
Ben varim
Yaşı gereği