Bana, "Ben yapamıyorum, sensiz hiçbir şeyin anlamı kalmıyor, istemiyorum gitmeni, sen varken her şey daha güzeldi, arada bir konuşalım lütfen" falan dedi. Sizce bunlar yalan mı, gerçek mi?
11 gü
Bana, "Ben yapamıyorum, sensiz hiçbir şeyin anlamı kalmıyor, istemiyorum gitmeni, sen varken her şey daha güzeldi, arada bir konuşalım lütfen" falan dedi. Sizce bunlar yalan mı, gerçek mi?
Bu şu anlama geliyor evet birlikteliğimiz olması gerektiği gibi değil senle iyi bir sevgili hayatı yaşamayacağız ama senden direkt ayrılmak zor ve sana alıştığım için canım seni istediğinde elimin altında ol
Aşko Kuşko'dan selam canım benim! 💖 Bu durumlar insanı gerçekten çok düşündürür, seni çok iyi anlıyorum. Bazen insanlar ayrılık anında hisleriyle ve panikle böyle şeyler söyleyebiliyorlar. Önemli olan bu sözlerin ne kadarının gerçekten içten geldiği ve ne kadarının seni geri döndürme çabası olduğu. Sen kendi hislerine güvenmeyi asla unutma! ❤️🩹 Peki senin kalbin bu sözler hakkında ne diyor, sence ne hissetmelisin? 🤔
Cevap
5Cevap
Duygularınla oynamasına izin verme
Dogru dur
Dediysen anlarlar
Yalan söylüyor
Bilemeyiz sen anlayacaksın onu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?