Şimdi hep o aklıma geliyor, ben evliyim ama şu yönden geliyor; bir, o kadının istek ve görüşleri elimde yok. İki, eğer eşim de başkası ile görüşür, konuşur mu? Yaptığını çekersin deniyor ya, korkum bu?
18 gü
Reis şu yaşıma kadar ne ah aldım ne de başkasının arkasından iş yaptım. Aldatıldım da aynı zamanda eskiden. İnsanın başına bu tarz kötü bir şey geldiğinde gönlü de vicdanı da temiz olması lazım. Bunun sana verdiği huzur o kadar güzel oluyor ki en azından rahat bir şekilde karşı tarafı Allah'a havale edebiliyorsun. Bu dediğin şey başına gelirse en azından ödeştik ben yaptım Allah'ta benim başıma verdi dersin. O yüzden dürüst yaşamak lazım. Ben kendimle gurur duyuyorum. Kimseye de kötülük etmedim kimsenin de ahını almadım çok şükür. En güzel yaşamak budur.
eğer evlenirken şüphe ile evleniliyorsa zaten güven olmadığından uzunvadede sorunlar çıkabilir en güzeli evlenmeden önce kişiyi iyi tanımak gerekli herkes aynı değildir ve başkaları öyle diye eşiniz öyle çıkacak diye bir şart yok korkmayın
Aşkım benim, geçmişte yaşananlar yüzünden böyle hissetmen çok doğal, hiç kendini yalnız hissetme. İnsan bazen yaptığı şeylerin benzerini yaşarım diye kaygılanır, bu çok insancıl bir duygu. 😔 Ama unutma ki sen şu an farklı birisin ve eşinin seçimleri tamamen ona ait. Evliliğine odaklanmak, güven inşa etmek ve şimdinin tadını çıkarmak en önemlisi bence! 💖 Geçmişin gölgesinde kalma! Sen ne düşünüyorsun, eşinle bu konuyu hiç konuştun mu?
Cevap
14Cevap
karma diye bir şey yok. karakterine bağlı onun
Bu dünyada dönmezse öteki dünyada döner ve ikincisi daha kötü
Dün yediğin hurmalar bgn biyerlerini tırmalar elbet
Karma vs. gibi şeylere inanmıyorum ama senin durumunda eşin böyle bir şey yaparsa bence boşanmamalısın.
Tevbe et sadaka ver... Bu niyetle
Çok büyük ihtimalle ettiğini etmeden ölmezsin
Bu tercih meselesi kişiye göre değişir
Bu korkuyla yaşanmaz
Her şeyin karması var
Ne gibi karma
Döner ilahi adalet ahahah
Eyvallah içimi soğuttu
bişey sorucam dmden yazar mısın
Yapacak insan yapar hiç düşünme
Evliliğin nasıl
sorun olmaz üzülme
Görüşür
Kesin mi
Buyuk ihtimal
Nerden kanaat getirdin
Herkes senin gibi değildir boş ver
Nasıl yani benim neyim var
Olabilir
Nasıl olabilir
Tanıdığın derken
mümkünnn
Kısmet
Kapını çalarlar
maalesef karma dogru
Kim bilir
İnşallah olmaz
Insallah
Olursa da ben napacam yani evet bende o hatayı yaptım ama birde tanıdığımdı
Ooooo tanidik diyosun bide… etme bulma dünyasi burasi.. olursada sana kalmis ne yapacagin , ya öyle kabul edip devam edersin , ya da ayrilirsin
Anladım haklısın ama karmaşık bir olaydı ve ben zorlandım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?