Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama intihar eder diye korkuyorum, ne yapmalıyım detayı okumadan yorum yapacak olan varsa yapmasın?

Ben 25, o da 23 yaşında, 2 senedir sevgiliyiz ama şu son dönemlerde artık çok sıkıldım, ayrılmak istiyorum. Artık eskisi gibi sevmeyince dertlerini de dinlemekten çok yoruldum. Zaten sadece kahrını, derdini anlatıyor. Sırf çok iyi biri olduğu için onun derdini dinliyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum ama ona aşık değilim, ayrılmak istiyorum fakat endişeleniyorum da acaba intihar eder mi vs diye. Çünkü derdini, sıkıntısını anlatacağı kimsesi yok benden başka. Ne yapmam gerekiyor cidden bu ilişki çok yıprattı beni, yaşıtlarım enerjikken ben bitik durumdayım. Ayrılmak istediğimi söylesem intihar eder diye söyleyemiyorum da, psikolojik olarak çok kötü durumda çünkü. Kendimi ona karşı onu üzmeden nasıl uzaklaştırabilirim, en azından kendi isteğiyle belki gider.

Sevgilimden ayrılmak istiyorum ama intihar eder diye korkuyorum, ne yapmalıyım detayı okumadan yorum yapacak olan varsa yapmasın?