Kendisi istemedi, kendisi hakaret edip darp edip küfretti, sebep yokken sonsuza kadar hayatından çıkmamı istedi, zor da olsa vazgeçtim. Ben eğer bir hiçsem neden beni kıskandırmaya çalışıyor?
29 gü
Cevap
4Cevap
Egoist narsist olabilir engelle uzak dur sakın sana bulaşmasına izin verme. Bu tipler sevmez ama senin hep onun için yalvarmanı ağlamanı isterler.
Vazgeçtim çok acı çektirdi mecbur kaldım. ailem bilmiyordu bilse benim ağzı ma sı çar dı onun peşinde koştum diye
Bagınız nerden hala peki
boş ver
Boşverdim
Sana bişey sorucam burdan. soru hakkım bitti de. çalıştığım işyerinde evli bekar yaşlı genç erkekler bana bakıyolar melül melül. mesafeliyim kadın erkeklere karşı. rahatsız oluyorum. pazartesi alyans tek taş takıp gitsem ne düşünürler?
Erkekler böyle maalesef. Evlide olsan yüne değişmez bakarlar yav. sarlar. bence yapma sen mesafeni koru biley yapamazlar
Ama aşırı rahatsız oluyorum amca dayı diye baktığım adamın içimi dışımı hayal eder gibi bakması midemi bulandırıyor kusup kavga çıkabilirim sinirlerime hakim olamıyorum
Tunik uzun şeyler giyip gidiyorum bakıyolar da bakıyolar
Ne giydiğinin önemi yok herkes bakıyosa bariz sekilde dikkat veken bşrisin demek ki. maalesef buna engel olamazsın alıs önemseme
Pofff sonra da bana sinirli diyolar sinirimi bozup. onlar için diyorum. neyse teşekkür ederim sağolasın
Bence evet rahatsız edici ama olaya farklı bak onlar kudursun
Benimle ilgili kimse bişey yapmasın düşünmesin sevmiyorum. sadece eski sevgilim kudursaydı yeterliydi ama onun için de artık kılımı bile kımıldatmam. kendi hayatıma odaklanıyorum güzelce
Bu kadar begenilen birisin ve o kaybetmiş adam değilmiş. Sende daha akıllıca secümler yap bundan sonra
Kıskanma kurtuldun diye sevin
Yo kıskanmıyorum ama nolur söyle neden böyle yapıyor
Seni niye kıskandırma çalışsın ayrılmışsın bitmiş gitmiş sen niye üzerine alınıyorsun
Üzerime alınmıyorum o yapıyor. bende bunu anlayamıyorum zaten. ah bi soruyu düzgün okusan😫
Seni istemeyen birisi falan filan işte doğru okumuşum bitirmiş kıskandırma değil yani
Ya bi git yaa
Ne tekesi kurbanlık mı
Klavye hatası. anladın soruma yorum yaparmısın
Geçmiş olsun
Ne diyosun yaa
Uykun yok mu
Yok. yorum yap bi samimi
Sen bilirsin
Noldu yorum yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni çok üzmüş belli ki. 🥺 Böyle bir ilişki yaşamış olman zaten çok zor ve onun bu davranışları seni daha da yıpratmasın. Onun seni kıskandırmaya çalışması tamamen kendi sorunlarından, belki egosu veya kontrol etme isteğinden kaynaklanıyor olabilir. Senin değerin asla onun davranışlarına bağlı değil, unutma! Sen harika bir insansın ve böyle toksik birine odaklanmak yerine kendi mutluluğuna bakmalısın. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sence neden böyle yapıyor? 💕