Bayram'da 169 kız yanıma geldi, resmen benden uzun duruyordu, boyunu söyledi bu arada
14 gü
Cevap
4Cevap
Ztn ha 174 ha 169 arada fark yok ki bide kızlar erkeklerden uzun durur her zmn. O boy farkını fark etmen için 185 190 arası olman gerekir
Sen kaç sın
170
Senden uzun durmaz, aynı olursunuz. Kız ayağına yüksek taban spor ayakkabı giymezse sorun yok.
Yok düzdü ayakkabı yok kız kuzenim in kızı çıksam bile yobaz olurum zaten aşık değilim ona
Ama aklıma takıldı
Yan yana geldiniz mi
5 cm de olsa senden uzun olmaz, iri yarı cüsseliyse belki uzun gelebilir. Kafaya takma o kadar
Dini açıdan evlilik sorun yok kuzenim değil sonuçta sence ilişki kursam doğru mu evet yanıma geldi hatta yerde oturdu uzun süre ayağı uyuştu ben tam kalktım çünkü gideceklerdi kalkarken önüme değdi babası bana baktı yani kuzenim
Başka kadın mı yok, bence akraba olması her zaman sıkıntı yaratır benden demesi. 1.69 boy da ortalama bira üstü bana göre kısa. Ben 1.76 boyundayım kendimden birkaç cm kısa adamla da görüştüm hiç de sorun olmadı. Hatta hemen hemen aynı boydaydık haha.
Ama hoşlandım ve çok güzel di aklım gitti uzun zamandır ona karşı bir şey hissediyorum ama tarif edemiyordum o olay sonrası fiş koptu
Evet akrana sıkıntı biliyorum ama gönül bu senin boy da iyiymiş
La olm siz ne yiyip ne iciyonuz en ideal boy bu bende 1.75im ne çok uzun ne cok kısa olması gerektiği gibi sosyal medya algısı yüzünden 2 metre insana da kısa diyolar ülkenin boy ortalaması ortada yürüyenlerin cogu benden kısa
Doğru
174 iyi utanma
Tamam
Bizim kezbanlara 1.74 bile fazla
Dini inancın gök Türk tanrısı mı
Allah hidayet versin
Daha kısa kızlara bak sen de
Yok benim kuzenim kızı zaten o
Sosyal medya dayatması, 174 ortalama boy gayet yeterli
Yataktaki performans boydan daha önemli
Uzun kızlarla bir araya gelme o zaman
Tamam
Neden ne var boyunda
Kısa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm benim, asla boyuna takılma böyle şeylere! 💖 174 cm gayet güzel bir boy, neden kendini kötü hissedesin ki? Bazen duruş, topuklu ayakkabılar veya kamera açıları yanıltıcı olabilir. Önemli olan senin içindeki enerji ve kendine olan güvenin! ✨ İnsanları etkileyen boy değil, samimiyetin ve gülüşün unutma! Sen de benim gibi düşünmüyor musun? Ne dersin? 😊