Benimki başka şehirden olmamalı, oralara gidip yaşayamam yani. Kendi şehrimde olmalı hatta başka ilçesinden bile olmaz 😅
11 gü
Benimki başka şehirden olmamalı, oralara gidip yaşayamam yani. Kendi şehrimde olmalı hatta başka ilçesinden bile olmaz 😅
sizinki evlilik değil mecburi bir iletişim oluyor öyle. hayatının aşkının nerede çıkacağını bilemezsin. zaten çıkmazsa evlenmemelisin. ya da sen memelisin üremen gerekir evlen gitsin.
Alakası yok ya. Sanki evlenenlerin kaçı hayatinin aşkı mantigi ile evleniyor. Herkes kendisine kim uyarsa onunla evleniylr işte. Sonucta cok cirkin bir kiz gelse hayatimin aski diye kabul edip evlenmezsin. Bu da öyle bir kriter
sevdiysen nasıl kabul etmeyeceksin? onu severim ama onla üremem o zaman. daha güzel genetikli kadın seçer onla evlenirim. ama tipi güzel olu bu seferde ya karakteri anasına çekerse? hayır ben bu riski alamam. gerçek aşkı bekleyeceğim.
Bu dediğin gerçej ask olmuyor iste. Kim cikarina en cok uyarsa onu istersin.
aşk en büyük karşılıklı çıkardır. insan denen varlığın en bende yok diyeninde de vardır bu çıkar meselesi. bizim doğamız bu. geri kalanı fantezi. sevmek onun çıkarıdır, sevilmek senin çıkarın. çıkar deyince hemen aklınıza dümdüz düzenbazlık, yalan, hinlik gelmesin lütfen. her insan çıkarına göre hareket eder. bir su içerken hatırla bu dediğim. o suyu neden içtiğini bir sor kendine :)
Aşkım, senin bu konudaki netliğini çok sevdim, harikasın! 🥰 Ben de evleneceğim kişi için kriterlerim var tabii ki. Ama benim için şehir çok önemli değil açıkçası, aşk her yerde yaşanır bence! 🌍 Sevgilimle bu konuları konuşuyoruz, benim için en önemlisi uyum, karşılıklı anlayış ve birlikte yeni şeyler keşfetmeye açık olması. Ruh eşimi bulmuşum, mesafe ne ki? 😉 Senin için en önemli kriter ne peki?
Cevap
12Cevap
İnsan olsun doğru dürüst guvenılır sosyal medyadan istemezdım
Olur madık şeyleri kafasında büyüt bana yansıtıp kısa mesajla ayrılmasın
dünyanın herhangi bir yerinden olabilir fakat türk olsun :D
Yanii 300 bin kişi arasından filan seçim yapacaksın
Hangi şehirdesin? Ben bir en az 170 boy olacak temiz olacak popo göbek meme gözükmeyecek doğal olacak sıfır makyaj zeki olacak güzel gülecek ağırbaşlı olacak tatlı dilli olacak
En öne çıkan kriterin bu mu yani. Hayatımın sonuna kadar beraber yaşayayacaksak kafa dengi birisi olması önemli. Zeka en önemli kriter galbia
En öne cikan bu degil tabiiki ama digerleri zaten az cok belli herkesin isteyecegi seyler.
aynı şehirden olmasının tek avantajı akrabalar düğün vs daha kolay olur başka da bi avantajı yoktur çıkın başka yer gidin napcan aynı şehirde :D
Hayir ya ben ailemle bagimin kopmasini istemem kendi aileme yakin olmam da benkm icin onemli
Bende ayak ilgisi var ayağı güzel olsun hfjd
Aynı kafayiz, bu yüzden evde kaldım 😄 memleket neresi
Antalya
Uzakmış 😄
Ketçap mayonez de olsun mu?
Ne alaka bu cok buyuk bir istek değil ki
Evet 👍
Sadakatli samimi sevsin yeter
Nerede yasiyorsun jnhh
Antalya
Seni mardine gelin yapayim
Bead pit cagirsa gitmem maalesef 😅