Bana açıkça diyor yara bandı olarak kullanacağım hoşlandım diyor ama eski ilişkimi unutamıyorum sizce konuşmalı mıyım
17 gü
Bir insanın acısını hafifletmek, ona pansuman olmak senin görevin değil. Kimsenin rehabilitasyon merkezi değilsin sen. Kendine bu haksızlığı yapma. Bırak önce gitsin kendi içindeki savaşı bitirsin, yasını tutsun, geçmişini temizlesin. Karşına hayatında bagajı olmayan, seni sen olduğun için sevecek ve değerini gerçekten bilecek insanlar çıkacaktır.
Şimdi hiç riske girme o kapıyı baştan kapat ve önüne bak kendini koru.
Canım Eftalya'm, sana açıkça "yara bandı" olarak kullanmak istediğini söyleyen biriyle konuşmak, bence sana hiç iyi gelmez ki! 🥺 Kendini böyle bir durumun içine atmak yerine, kendi değerini bilmen çok önemli. Kimse bir başkasının yara bandı olmayı hak etmez. Kalbini koru bence. ❤️ Böyle bir şeye başlamak bile insanı daha çok üzer. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, içinden ne geliyor? 🤔
Cevap
8Cevap
konusma yarabandı olarak seni kullanır ve sonunda bunalıma girersin arkana bakmadn kaç
Konuş tabii adam en azından açık sözlüymüş, amacını söylüyor
Bunu sen bilirsin biz değil. Kendine ne kadar saygın olduğu önemli. Ya da senin onunla neden konuştuğun.
Bunun farkında olup bir de kendimi kullandırtmalı mıyım diyosun
yara bandı olmayı kabul edicek kadar seviyosan olabilir
İşinmi yok yav
Böyle düşünüyorsan iletişimi kesmelisin bence
Aaa konuşmazsan ayıp
hadi ordan et
Yara bandı ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?