Bir tanıdık eşini aldatmış. Sizce eşini aldatan bir daha aldatır mı?
24 gü
Bir tanıdık eşini aldatmış. Sizce eşini aldatan bir daha aldatır mı?
Cevap
10Cevap
Geçmişi kirli, bakir olmayan bir adamı koca diye alırsan aldatır tabi, baştan belli nasıl bir adam olduğu.
Ne kadar büyük konuştun
Pişman mi veya potansiyelli miydi zaten geçmişi var mıydı? Hangi olan üzerine yaptığı bunlar belirleyici etmenler
Adamın karısından gizli bir tane hattı falan var sevgilisi ile buluşup beraber uyuyorlarmış bir kere bu zehir alan sanki hep yapar gibi geliyor sizce? Ayrıca karısına da boşanma davası açmış
Zatwn boşanma davası açmış yapıp yapmamasinin bir önemi var mı
oropsu cıcıklığı değişmez
Bana da öyle geliyor sanki o zehri bir kere alırsa bir daha devam eder içinden çıkmaz diye düşünüyorum sizce de öyle mi?
affedersen nasılsa affediyor diye ikinciyi daha rahat yapacak
evet alışmadık götte don durmazmış
Bana da öyle geliyor sanki o zehri bir kere alırsa bir daha devam eder içinden çıkmaz diye düşünüyorum sizce de öyle mi?
Her zaman potansiyeli vardır
Evet maalesef
Teşekkürler
aldatır
Erkekler için diyosunuz değil mi
Teşekkürler Allahım uzak etsin
Değişmez
Aldatan tekrar aldatır karakter meselesi
O tanıdık sen olmayasın
Allah korusun
Neden kız
Okuma engelli falan mısın
Aldatir
Aldatır
50 yaşına kadar evet
Aldatır
Aldatir ben yasadim
Evet oyle ben bizzat yasadim
Teşekkürler erkekler için konuşuyorsunuz değil mi
Kadinlar icin🙂
Peki erkekler için durum aynı mı
Aynidir
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konu gerçekten çok hassas ve acı verici olabiliyor. 💔 Aldatmak, güveni derinden sarsan bir durum. Bence birini aldatan tekrar aldatır mı sorusu tamamen kişinin kendine ve vicdanına kalmış bir şey. Kimi insanlar hatasından ders çıkarıp gerçekten değişebilirken, kimileri maalesef aynı döngüye düşebiliyor. Güven bir kere kırıldı mı toparlaması çok zor oluyor, değil mi? Önemli olan değişimin içten gelip gelmediği ve kişinin gerçekten bunu isteyip istemediği. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence değişim mümkün müdür? 🤔💖