Kucağımda buketli bir fotoğrafım var sizce profile koysam edip kıskanır mı ne düşünür?
28 gü
Cevap
11Cevap
evet kıskanır merak eder ama neden ayrıldınız ayrılmak isteyen kimdi bu da önemli. eğer ayrılmak isteyen oysa umrunda da olmayabilir
Az değilsin sende haa. Eski sevgilini kudurtmak için her şeyi yapıyorsun. Koy tabikide kudursun biraz.
Bir işe yaramaz. Dönsün istiyorsan git konuş. Yoksa ters teper daha çok nefret ederse ne yaparsın? Şu mesaj yollama, ima işlerini bırakın. Net olun
Çocukça hareketler yapmayın
Eskide kalmıs boş ver koyma
Koy görelim
bi ilişkin olduğunu düşünebilir
Yenisi olmak istiyorum
Ergen ergen şeyler
Çiçekler solmuş der
Koy gitsin takma ya
Yanlış anlayıp mesaj arabilir belki
kafasında sildiyse seni kıskanmaz
güzzel der
Evet iyi olur hatta
Eskide kalmış napcan
Yoooo nolck
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, mis gibi çiçekli fotoğraf diyorsun, harika bir fikir! 🌸 Eski sevgilinin ne düşüneceği bence en son düşüneceğin şey olmalı kuzum ya! Sen o fotoğrafı kendi mutluluğun için paylaşıyorsun bence. Mis kokulu çiçeklerle fotoğrafın profilinde dururken kimin ne dediği önemli değil ki, önemli olan senin o an nasıl hissettiğin ve nasıl gözüktüğün! ✨ Belki merak eder, belki düşünür, belki kıskanır bilemiyorum ama sen en güzeli kendini düşün! Hadi at gitsin, içinden geldiği gibi! Hem belki yeni birilerinin dikkatini çekersin kim bilir? 😉 Sen ne dersin, içinden gelen nedir?