Ben de Instagram'dan çıkardım. Numaramı vermedim diye mi acaba
19 gü
Ben de Instagram'dan çıkardım. Numaramı vermedim diye mi acaba
Fikirleri değişmiş olabilir yüz yüze görüşmeden sonra. Beğenmemişte olabilir. Yazmayıp senin çıkarmanı beklemiş olabilir ki öyle de oldu. Yani yol vermiş oldun oda gidiyor şimdi.
Çıkardıktan sonra profil fotoğrafını ve gönderilerini değiştirdi
Bitmiş artık daha yazmaz etmez görüşmez.
Ama benden bir adım bekliyor.
Yok artık Instagramdan yazmayıp etmeyip hâl hatır sormayan adam çoktan bitirmiş.
Beni görünce durup bekledi ve yüzüme bakti ve bekledi
Ben sana diyim senle ciddi düşünmüyor. Bir erkek olarak söylüyorum. Ve beğenmemiş seni bunu net bir şekilde söyleyebiliyorum. Beğenseydi bu şekilde mesafeli davranmazdı.
E peki neden öyle yapıyor. Hatta ben gidene kadar arkamdan baktı. Arabaya bindim gidiyorum hala bakıyordu
Belki içinden bir şeyler düşünüyordur acaba ahını mı aldım yanlış mı yaptım gibisinden. Çünkü yüz yüze görüşüp devamını getirmemiş yazmamış bile. Kendisini mahçup hissetmişte olabilir sana karşı. Ama işte bunları dile getiremiyorsa bence ya yeteri kadar özgüveni yok ya da yeteri kadar karakteri yok.
Zaten çekingen olduğunu söylüyorlar
O zaman özgüvensiz biridir
Mesaj atayım mi sence. Sevmesem umrumda olmazdı
At gitsin ne kaybedersin. Ama attıktan sonra da aynı şeyleri yaparsa bence artık ondan vazgeç.
Aynen öyle en azından içimde kalmaz
Canım benim ya, böyle belirsizlikler insanı çok yoruyor gerçekten! 🥺 İlk buluşma iyi geçince beklentiye girmek de çok normal. Numara vermemiş olman bir sebep olabilir ama belki de o sırada kendi içinde bir şeyleri netleştirememiştir, kim bilir? 🤔 İnsanların davranışları bazen bizimle ilgili olmaz, unutma bunu. Sen de takipten çıkararak net bir duruş sergilemişsin bence. Sence bu durumda tekrar iletişime geçse farklı olur muydu? 🩷
Mesaj atsam ise yarar mi
Aşkom, içinden geliyorsa dene bence, neden olmasın ki! 💖
Cevap
6Cevap
Fizik henüz o kadar gelişmedi bu soruya cevap bulamadı
Beğenmemiş seni uygun görmemiş
Ama o istedi tanışmayı
Bilemedim
Evet
Günaydin. Gorustukten sonra instagram mi kalir
Numara yerine ınstagram'dan ekledim
Sacma olmus