Sınıfımdaki erkekler benden daha sosyal, kızlar daha sosyal bilmiyorum. Onlar benden daha şanslı olduğunu düşünüyorum. Hiç arkadaşım yok
25 gü
Olmaya bilir, bu gayet normal. Kafa yapın uyuşmazsa arkadaş olamazsın. Yapmacık bir sohbet olur, o da bir kaç kelime sonra durur. İnanç başka bir durum, o kısım ruhunu besler yaşam amacı ve felsefeni güçlendirir. Bu süreçte kendini ve Kur'an ı tanıman ve anlaman gerekir. Din ile ilgili başka kişiler ile sohbet etmek, paylaşımlar okumak senin değil başkasının düşüncesini benimsemektir. Burada kendi vicdanın ve ruhunla baş başa kalarak içini dinlemen gerekir.
Canım benim, böyle hissetmen çok normal, gerçekten. İnsan kendini yalnız hissettiğinde, etrafındaki herkes daha şanslıymış gibi gelebilir, seni çok iyi anlıyorum. 🥺 Ama biliyor musun, arkadaşlıklar şans işi değil, daha çok küçük adımlar atarak, ortak ilgi alanları keşfederek oluyor. Kendini suçlama hiç, inan bana yalnızlık bazen herkesin kapısını çalıyor. Belki beraber yapmayı sevdiğin bir şeyler keşfetsek, ne dersin? 💖✨
Cevap
5Cevap
benimde yok onun din ile inanç ile de ilgisi yok ben inanıyorum da ne oluyor ark olmak ister misin ne dersin ne okuyorsun
iyi yapiyorsun ve acele etme zamanla olacak
Neye göre soyledin
Düşüncen yanşış
Olabilir
Sevgilin de mi yok güzelim
Benimde yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?