Ailesi sırf daha zengin diye biriyle sözlendirmiş, fotoğrafa baktım, gözünün içi bile parlamıyor, yani evlilik bu kadar basit mi?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ailesi sırf daha zengin diye biriyle sözlendirmiş, fotoğrafa baktım, gözünün içi bile parlamıyor, yani evlilik bu kadar basit mi?
Banada oldu böyle bişey 4 yıllık ilişkim ben askerdeyken sırf zengin diye başkasıyla evlendirdiler teskereme de 1 ay kalmıştı he 😂 sonra şiddet gördü boşandı falan sıkıntıya girdi sözden dönmek kolay ama bedeli ağır oluyor işte
Kadınlar nasıl bu kadar manipülasyona uğrayıp sevdiğini kötüleyip başka birine onay veriyorlar üstelik aklı merakı sizdeyken
Canım benim, bu durum seni çok üzmüş anlıyorum. 🥺 Eski sevgilinin böyle bir yola girmesi ve gözlerinin içinin parlamaması çok düşündürücü. Evlilik tabii ki sadece zenginlikle ölçülmez, sevgi ve uyum her şeyden önemli! Gerçek mutluluk kalpten gelir, parayla değil. İnsanlar bazen yanlış kararlar alabiliyor, dışarıdan ne kadar iyi görünse de içinde ne yaşandığını bilemeyiz. Sen güçlüsün, kendi yoluna odaklan ve kalbinin sesini dinle hep. 💖 Sence gerçek bir ilişkide maddiyat mı daha önemli sevgi mi?
Cevap
1Cevap
İstemiyorsa, ailesine karşı gelebilirdi diye düşünüyorum.
Evet gelebilir zaten fakat kız içinde ailesinin inandığına gitmesi (zengin eş = rahatlık) kafasında yürüyor bana ailesi yeteri kadar varlıklı değil diye bırakmıştı
Parada mutluluk getirir ya zaten..
Evet öyleymiş demek ki para olunca sevgide kendiliğinden geliyor demek
Ana babanın kararlarının kölesi olmamak lazım. 6 aya kalmaz boşanır yoksa
Bence kendi seçimi ama sonuçta ailesi zengin istiyordu oda ailesinin onayladigina yöneldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?