Evliyken genç sevgili yapıp eşimi aldattım ve vicdan azabı duymuyorum, haksız mıyım?

Eşimle aram yıllardır çok kötü. Ne yapsam beğenmiyor. Örneğin çiçek alırdım bu çiçek ne neden bu renk der bir sürü kusur bulurdu. Görünüşümü birçok kez eleştirirdi. Kavga gürültü hiç sevmem tartışmalara dahil olmam. Sen nasıl erkeksin pısırık korkak diyordu. Kızımız var diye boşanamadık şu an kızımız üniden mezun oldu hâlâ çocuğu üzmeyelim boşanmayalım diyor. Ben artık dayanamıyorum hem başkasını seviyorum. Sevgilimle bir buçuk sene önce tanıştık altı aydır da çok güzel bir ilişkimiz var. Sevgilim kızımdan üç yaş küçük üni öğrencisi mezun olunca meslektaş olacağız. Bana çok iyi davranıyor. Derslerinin yoğun olduğu dönemler bile illa mesaj atıyor. Ama şöyle bir gerçek var sevgilimin ciddi ailevi problemleri var. Ailesi okumasını asla istemiyor. Annesinin ona ben seni kaç sene baktım yeter artık bırak okulu gir bir işe bana bakacaksın artık dediği mesajı görmüştüm bir buluşmamızda. Sevgilimin ilişkimizde asıl amacı maddi ve manevi destek okuması için. Ama ben kullanıldığımı bildiğim halde kıyamıyorum ve çok seviyorum onu. Bana kimse o kadar değer vermemişti sevmemişti. Çok seviyorum onu eşimi böyle bir kızla aldattığım için de asla kötü hissetmiyorum.
Evliyken genç sevgili yapıp eşimi aldattım ve vicdan azabı duymuyorum, haksız mıyım?