Fransız Flört Sorunu?

Merhabalar, ben 25 yaşında iyi eğitimli ve güzel bir kızım. Sosyal medyadan Paris'te yaşayan ve önemli bir bakanlıkta müdür olarak çalışan, gitar çalan ve şarkı söyleyen, maddi durumu ve dış görünüşü iyi, 28 yaşında bir kişiyle telefon üzerinden görüşüyorum, mesajlaşarak.

Aramızda bir bağ ve iletişim gelişti. Birbirimize karşı hislerimiz var ve hoşlanıyoruz fakat bu çocuk diyor ki birbirimizi görmeden, yüz yüze gelmeden (ki daha henüz görüntülü sohbetle bile konuşmadık, benim sesimi de pek duymadı) ilişkimiz ilerlemesin, ben sana sevgi sözcüklerini bu aşamada söyleyemem gibisinden bir şey ima etti.

Yüz yüze görüşmediğimizi, sadece mesajlaştığımızı biliyorum ama bana sevgi cümleleri söylemekten korkması yine de garip geliyor. Ben onu darladım, ben sana böyle sözler söylüyorum sen neden söylemiyorsun diye ve o da bunu söyledi, daha tanışmadık ve yüz yüze görüşmedik dedi. İlişki yüz yüze tanıştıktan ve konuştuktan sonra gelişir dedi.

Sizce söylediklerinde haklı mı ve ben ondan ayrılmalı mıyım yoksa devam mı ettirmeliyim?

Aramızdaki tek sıkıntı bu. Bana konuşmalarında sürekli evlenmek ve çocuk sahibi olmak istediğini söylüyor. Yakın zamanda Türkiye'ye ziyarete gelecek benimle buluşmak için.
Fransız Flört Sorunu?