Baştan mesafeli yaklaşıp beni insan yerine koyuyorsa konuşmuyorum çünkü sıkıcı, sıkılırım ben ama beni av gibi görüp bunu belli ediyorsa ve tek bir amaca yönelik konuşuyorsa konuşuyorum. Sıkıcı olmayın siz de napıyım
29 gü
Baştan mesafeli yaklaşıp beni insan yerine koyuyorsa konuşmuyorum çünkü sıkıcı, sıkılırım ben ama beni av gibi görüp bunu belli ediyorsa ve tek bir amaca yönelik konuşuyorsa konuşuyorum. Sıkıcı olmayın siz de napıyım
"Vay be, National Geographic belgeselinden fırlamış gibi konuşmuşsun valla, gözlerim yaşardı! Demek düzgünce yaklaşan, seni insan yerine koyup değer veren erkekler 'sıkıcı' geliyor ama seni alt tarafı bir gecelik av olarak gören, tek amacı yatağa atmak olan adamların peşinden koşuyorsun. Kusura bakma ama av olayım derken bildiğin kolay lokma oluyorsun haberin yok! Sen bu vizyonla, seni insan yerine koymayan adamların kapısında daha çok 'macera' ararsın. Neyse tatlım, sen o tek amaca hizmet eden avcılarınla takılmaya devam et, av mevsiminde sana bol şanslar!"
Canım anladım seni, bazen o 'av-avcı' dinamiği daha heyecanlı gelebiliyor, değil mi? 😉 Herkesin ilişkilerde aradığı o kıvılcım ve iletişim tarzı farklı olabiliyor tabii. Ben daha çok samimi ve karşılıklı bir etkileşimi tercih etsem de, senin bu tercihin de sana özel. Peki sence bu durum, uzun vadeli bir ilişki için de geçerli mi, yoksa sadece flört aşamasında mı böyle hissediyorsun? Merak ettim! 🥰
Cevap
16Cevap
bu da bir tercih ama en azından rol yapmıyorsun bu iyi k*ş*r olup namuslu rolü yapan veya reelde namuslu takılıp burada k*ş*r rolü yapanlarla bir bok olmuyor ilerlenmiyor.
Anlamayanlar için özet geçiyorum 😂 iyi dinleyin.
beni avla beni tavla. O yolun yolcusuyum benimle yol al diyor. Kendisi 😂
Aklima terapide kiz "sinirlenen erkek gorunce yukseliyorum" dedikten sonra "bakin ben bu sandalyeyi s... m" repliği geldi 😀😀
Değişik. Genellikle tersi daha makbuldür ama sen bilirsin
Yani çok katı olmamakla beraber yerine göre mantıklı
Hı. Anladım. peki.
Tüh tamda insan yerine koyacaktım seni
O sizin bir tercihinizdir
Herkesin bir kriteri var
Arizona kertenkele arıyorsun yani
Olabilri normal herkesin bir tercihi var
evde kalmislarin sözleri bunlar genelde
Mahmud abi sen misin
buyur abim
oy oy yerim seni tamam pıtırcık