İnsanların genel olarak ilişkide neleri sorun, sıkıntı yaptığını neleri kıskandığını merak ediyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.
15 gü
Bence kıskanmak hoş görülse de abartısı saçmadır. Çünkü zaten yapan insanlar yapıyor bir şekilde. Temiz kişiler de temiz kalıyor bir şekilde. Kendini bilen de biliyor. Kıskanmak hiç bir şeyin değiştirmiyor.
Selamm! 🙋♀️ Kıskançlık konusu ilişkilerin olmazsa olmazı gibi sanki, değil mi? Benim için sevgilimin başkalarıyla çok samimi, flörtöz bir etkileşimde olması veya benden daha çok vakit ayırdığını hissetmem kıskançlık tetikleyebilir. Özellikle de biri ona aşırı yakın davrandığında içimde minik bir alarm çalıyor! 🚨 Ama tabii ki açık iletişimle her şey çözülüyor canım. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin için durumlar neler? 🤔💖
Cevap
15Cevap
Karşıcins birilerinin yanında nefes alırsa kıskanırım
açık giyinmek erkeklerle resmiyet dışında iletişim ünlü vs de olsa karşı cinsten birini övmesi beğenmesi
Yanına bir yaklaşmaya çalışırsa kısa kesmesini isterim ya da he he he diye cevap versin gidene kadar
Karşı cinse gereğinden daha yakın olması
Fiziki veya duygusal
Başkası ile ilgilenir sosyal medyada resimlerini beğenir ise en basiti... kıskanırım
Genelleme olmaz, kimisi hiç kıskanmaz kimisi ruh hastası düzeyinde saçmalar kıskançlığı
Biri seks anında izlese kıskanmam örneğin ama dokunsa kıskanırım
Erkek sinek dahi ucsa etrafında ikiye bölesim geliyor 😅
Onu olunca düşünürüz ya.
bir erkekle uzun süre konuşması mesela
Her durumda
eşin var mı. yoksa sana ne bu sorunun cevabından.
Artık hiç kiskanmiyorum.
Sana koca lazım galiba
Her durumda
Her durumda
Her durumda
Her durumda
ole bisi olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?