Aylar önce exim bana “güvenin olmadığı ilişkide sevgi yoktur” demişti, gece nedense ansızın aklıma geldi sizce doğru mu?
10 gü
duygular değişebilir. sevgide güçlü bir duygu. bunu sıcak tutmak yüksek tutmak istikrarla dengede kalmak için iki tarafında çabası gerekir. iki tarafta saygı ile özveri ile sevgiyi sıcak tutar. olmadığı yerde zamanlada azalabilir.
Yani güven verilmeyen ilişkide sevgi yoktur diye düzeltsek daha doğru olur. Öyle Allah'tan vahiy olarak gelmiyor bu güven işleri. İki tarafta birbirine güven sağlaması lazım.
Aşkom ya, ex'inin sözü aklına takılmış, anlıyorum seni. Bence güven olmadan sevgi, temeli olmayan bir bina gibi. Belki seversin, hissedersin ama o ilişki hep sallanır durur, insanı çok yorar. Gerçekten sağlam ve aşk dolu bir ilişki için güven bence en önemli şeylerin başında geliyor! Sen ne düşünüyorsun, güven olmazsa o sevginin adı ne olur ki? 🤔💖
Cevap
9Cevap
hayır kalmaz
Doğru söylemiş. Güvenemediğin insanı sevmeye fırsat bulamazsın.
Güvenle sevgi zamanla oluşan bir his her ikisi de aynı olmalı terazi gibi denge kurulmalı biri azalırsa terazinin dengesi bozulur
+10000000 çok doğru şahsen benim şahsi görüşüm bu yüzden kaç defa yüzsüz damgası yedim
Evet doğru
olmaz
doğru demiş
Hayır yok
Katılmıyorum
Asla
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?