Annem geçmişte babamı aldattı biliyorum, eski sevgilim tarafından aldatıldım. Bugün de en yakın arkadaşım aldatılmış galiba, istisnasız bütün kadınlar aldatıyor, sadakatli bir birliktelik imkansız.
29 gü
Annem geçmişte babamı aldattı biliyorum, eski sevgilim tarafından aldatıldım. Bugün de en yakın arkadaşım aldatılmış galiba, istisnasız bütün kadınlar aldatıyor, sadakatli bir birliktelik imkansız.
Var. Sadece sadakat zor zamanda bile aynı yerde durabilmektir ve bu çok az insanın sahip olduğu bir karakter.
Bu cinsiyette değil, insanda başlar.
Merhaba canım, yaşadıkların gerçekten çok üzücü ve zorlayıcı olmuş. Annenin ve eski sevgilinin seni hayal kırıklığına uğratması, arkadaşının da benzer bir durum yaşaması seni bu genellemeye itmiş, çok doğal. Ama inan bana, bu doğru değil. Sadık kadınlar var ve ben bunun en güzel örneklerini çevremde görüyorum. Herkes aynı değil ki! Umarım sen de gelecekte çok güzel ve güven dolu ilişkiler yaşarsın. 🙏🏻 Sence zamanla tekrar güvenmek mümkün mü? ✨
Cevap
1Cevap
senin cevrene oyle denk gelmis, cinsiyet farketmeksizin cogu kisi aldatiyo ama artik
Tabi var mesela ben Asla aldatmam ama karşıma aldatmayacak güvenilir biri çıkmadığı için bu zamana kadar ilişkim olmadı ve sanırım böyle devam edicek kimseye güvenemeiyorum
Benimde kimseye güvenim kalmadı
Eski sevgilin seni nasıl aldattı
Kendi sınıfından biriyle aldattı benden ayrılır ayrılmaz onla oldu zaten
Bir kadına yıkmak ne kadar bagnazca
Karakter meselesi
Gerçekten var
Bilmiyorum çevremde ailemde kendi geçmişimde olsun hiç denk gelmiyorum arkadaşlarım bile dalga geçiyor kendimi karıma saklıyorum dediğimde erkek adamsın yap geç diyorlar tek istediğim sadakat karıma karşı da böyle olurum ama yok kadınlar bile benle takılmalık konuşuyor
İnşallah bu fedakarligimi hak eden bir kadın bulabilirim boşa gitmez umarım sizin de kaderiniz güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?