Aşk diye bir şey yok, karşıdaki kişinin görünüşünden etkileniyoruz sadece ve buna aşk diyoruz.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşk yok malına, mülküne, parana, giyimine, boyunun uzunluğuna, çok yakışıklı kaslı olmana... yani her kız buna bakıyor aksini iddia eden varsa diyecektim ama aksini iddia edecek kimse olmadığı için çok rahat söylüyorum.
Aşkom benim, bazen insan böyle düşünebiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 💔 Ama ben aşkın sadece dış görünüşten ibaret olmadığını düşünüyorum. Bence o daha derin bir bağ, kalpten kalbe bir enerji, hani karşılıklı anlayış ve ruhların buluşması gibi... ✨ İnsan birini tanıdıkça, onunla vakit geçirdikçe daha da aşık olabiliyor, sanki her şey bambaşka bir anlam kazanıyor. Sen hiç böyle hissetmedin mi? 🤔💖
Cevap
2Cevap
Aşk yok bencede tensel ya da görsel çekim var.
Evet
Evet maalesef acaba esimin isteklerini yapsam dahami mutlu oluruz ama cok uc istekler
Var tab2
Ben daha çok, insanların bir boşluğu birbirinin kalbinde isimlendirdiğini düşünüyorum.
Gorusten etkilenmek zaten bir hoşlanti halidir, aşk değil.
Aşk bana göre uyumlu olmaktır birer bütün olmaktır dengedir bu aşktır normal sıradan aşk görselliğe dayalıdır ama normalde aşk bu değildir
Kimse bana denk olmaz , parmak izlerimiz bile farklı herkesten
Yakın illa vardır denk olmasa bile
Valla ben hiç zannetmiyorum, imkansız yani
Dış görünüş mevzusuna gelirsem hocam para daha önemli eğer ikisi karşılaştırılırsa
Olabilir ama bana param için bakan bir kadının benim için ücretli çalışan bir hayat kadınından farkı yoktur
Yanlış düşünce para herkese lazım para araçtır su bile vermezler sana o olmasa
Para , mutluluk getirmez , para bir amaç değil araçtır.
Getirir
Normal apartmanda yaşayanla yalıda yaşayan aynı mı normal araçla eve gidenle özel şoförle işe giden aynı mı evinde kendi yemek yapan aynı mı özel hizmetli aşçının yemek yapması aynı mı?
Kişiler aynı değil ama aynı sistemin çatısı altında yaşıyorlar. Eğer ki alt tabaka olmasaydı üst tabakada olmazdı.
Herkes zengin olamaz ama herkes eşit olabilir
Herkes insan ama yaşamı farklı
Sistemi kuranda insanlar , yani bu sistemde değişebilir , değişmez diye bir durum yok. Eskiden başka bir sistem vardı , şimdi başka bir sistem var.
Karl Marx ileride insanların Sosyalizm’e geçeceğini söyler mesela ve kapitalizm çökecek der.
Her şey İQ ile bağlanılı zenginlikte öyle zenginlik fakirlik diye bir şey yok istese herkes zengin olabilir bu aşktaki kriterlerde mesela göreceli neye dayanarak bu taleplerde bulunuyor herkes mesela örnek
Bağlantılı değil , mesela dünyanın en akıllı adamlarından , Nikola Tesla , hayatını fakirlikle geçirmiştir
Fakirlikte geçmiş olsa bile İQsunu kullanmıştır
Kapital = Sermaye demek yani Sermayesi olan adam yatırım yapıyor , iş kuruyor ama senin satacak bir şeyin yok gidip emeğini satıyorsun ve karşılığında para alıyorsun ama o para ile de anca kendini geçindiriyorsun , gerçekler bunlar.
Bazıları doğru olabilir aileden maddi imkanlar +1 sağlar finansal yönetim kafası +1 strateji +1 örnek
Aslında Kapitalizm dediğimiz şey , ile fakirleri aldattılar ve krallıklara isyan etmelerini sağladılar daha sonrasında kralların yerine burjuvalar geçtiler
Kızlarında çoğu değişik git cabrio porche ile boğaz turu yap otomatik bu ne ya falan deyip yanına gelirler mesela yani neyin önemli olduğu belli değil
Tip ve boy önemli
Bu değişiyor önüne ser porche ferrari ne tip kalır ne boy
Evet ama gerçek anlamda arzu ve sevgi beslemez , samimiyetsiz , çıkar ve menfaat odaklı olur
Bir şey olmaz sende onu kullanırsın ne olacak sanki porcheyi ferrariyi üstüne mi yapacaksın ayrıca tip boyla da gerçek duygu olmuyor sadece amaç görsel odaklı olmak iyisini bulsa yine aldatacak
Şöyle bir şeyde var sen kızı lüksle yaşatırsan sana kötülük etmez hatta belki dizinin dibinden ayrılmaz zaten üstüne üstlük yapıyorsa bunu nankördür direkt
Yani bir taraftan para tutkal görevi görüyor
var maalsf ama açıklayamayacak kadar yorgunum ama bana güvenebilirsin var
Yok
güvenilir biriyim
Tamam da knk nalaka? 🤣
@AsilVenom abdülhak hamitinki aşk değil şairler yalandan aşığız diyip şiir yazıyolar onlar kadınlara değil aşka aşıklar. karısının cenazesinde olması onun kuduruk olduğunu gösterir. aşk yoksa bi düşünün niye onca insan arasından birine oluyosun da dünyadaki tüm insanlar onun yanında görünmez oluyo! ? ? ?
Halı etkisi denilen bir şey var , gözüne estetik görünen ve güzel gelen şeyleri seversin , bu insanın doğasında var
Düzeltme : Halo etkisi
@AsilVenom aşk yok ve yalan mı dedim neee
o zaman her gözüne estetik görüneni seversin. aşkla birini estetik bulup sevmek ayrı şeyler. evet biri ilk gözüne hitap eder ama onu tüm gözüne hitap edenlerden ayırman için dahası gerekir
Gerekmez aslında mesela Çağatay Ulusoy , bir sürü kadın bulabilir kendine hemen
@AsilVenom niye yaziyim sen önce bi fikrini kararlaştır döxmsk
sen beğeniyle aşkı karıştırıyosun. evet çok yakışıklı biri ama her kadınla olacak karakteri olduğunu sanmıyorum. karakteri de okeyse evet bulabilir ama olmayadabilir
bu arada aşk zaten başta var zamanla aşk devam etmez aşk etse bağımlılık olur bence yerini sevgiye bağlılığa bırakır
her görünüşünden etkilendiğine "aşık" olmuyorsun ama
Oluyorsun , karşıdaki kişinin karakterini bilemezsin uzaktan
Ben sevgiye lafın gelişi aşk derim. Çokta takılmamak lazım.
Var ben güzel bulmuyorum ama aşık olan var bence tiple alakai yok ve daha kör kütük aşık olunan insan gördüm tipleri iyi degil
Neyle alakası var? Dış görünüşüne bakıp aşık oluyorsun? O kişinin neyine aşık olcaksın başka
Bana olan var onu dedim
Erkeklerin yürümesini kişi yokta ondan , adamlar kadın bulamıyor
Şu hayatta aşık olduğum iki erkek vardı biri 170 boyu vardı diğeri ise 185 ben tipten etkilenmiş olabilirim de biri bana neden aşık olsun
Aşk dedim
Erkeklerde yokluk var ondan , yoksa sana kimse bakmazdı , git mesela kadın bolluğu yaşanan bir ülkeye , sana kimse bakmaz.
Sizin durum içler acısı ben kendi adıma söyleyeyim beni kimse istemese bile yine hayatımı idame ettirim ama sizin gibiler gerçekten asiiri üzücü durumuz var
Neden?
Büyük ihtimalle haklı
Aşk diye bir şey yok evet
İnanıyoruz da o bize pek uğramıyor
Demek ki karşına böyle yakışıklı, boylu poslu biri çıkmamış
Nasıl farklı bir şey 🤣
Başka neyine bakıp aşık oluyorsun
Var bence ve bu hayatta ki en güzel duygu
Dış görünüşten etkilenme durumundan ibaret sadece
Vardır niye inanmasınlar
Çirkin bir kadına aşık olmazsında ondan
Kalbine aşık olabilene her şey olur