Aşkım sadece bir kere ya arkadaşlarla beraber gideceğiz biliyorsun senden başkasını gözüm görmez 😃
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer asıl kızları çok acikliliga karşı olması lazım günümüz şartlarında bakmak isteyen pavyona gitmesine gerek yok ki dışarısı da pavyon gibi değil mi lafım çok açık giyinip ben özgürüm diyenlere selam olsun bedeninin ve şerefini farkında olup ölçülü giyinenlere ne de olsa erkek bakmamakla yükümlü ise kadında ortunmekle yükümlü.
Pavyona gidenden daha ezik, aşağılık başka kimse yoktur. Servet dökerler elin ohruspusu iki şov yapsın diye, böyle akılsızca bir yer olabilir mi
Olmaz
Afferin
Hep aferin alıyok he, soru Real mi dogaçlama mı
Real elbette
O zaman sana aferin veremedim. Böyle bir sevgili yapmış püü
Sevgilim yok ki sfsf
Soru Real mi dedim amaaa 😏
Kelimeyi kaçırmışım
Teşekkürler savcım
Olmazz illa seninle gitmek istiyorsa git orada ayrıl onu da orada bırak gel 😇
Dimi aşkımsuu
Kesinlikle aşkımsu 😁
Aşkım, bu durum seni üzmüş olmalı, anlıyorum seni tatlım. 😔 İlişkilerde güven ve karşılıklı anlayış gerçekten çok önemli, değil mi? Senin rahatsız hissettiğin bir yere gitme isteği bence baştan konuşulmalı. 🗣️ Kendi sınırlarımızı ve beklentilerimizi net bir şekilde ifade etmek en güzeli. Sen ona bu konudaki hislerini tam olarak söyledin mi? 💕
Cevap
65Cevap
Zamanında çok gittim yani her zaman olması sıkıntı bir de güven verme meselesi
Bana güven veriyorsa bende ona güveniyorsam sorun olmaz, her zaman giden biri olmaz kırk yılın başında bir kere mahsus gider.
mesele gözünün başkasını görüp görmemesi değil de öyle iğrenç bir ortama giren insandan olmaz bence🥸
Mide bulandırıcı bir ortam ama iş bağlayacagımız iş ortaklarımız Ankara'ya gelince hep oralara gitmek istiyorlar normalde alamayacagımız bir çok işi oralardan sonra bağladık sağlam hesap geliyor ama getiriside güzel oluyor
Çok tehlikeli bir şey. Kesinlikle pavyona giden adam müsrif olur ve maalesef başka kadınlara da gider. Ondan dolayı Allah’tan korkan insanlara varınız. :)
Pavyona giden ickicidir gozude kadınlarda olan tiptir uyuşturucu gibi zararlı şeylere yakınlıkta olabilir. Uyanık olmakta fayda var
sevgiliyken pavyona giderse evlenince de gitme ihtimali var geç geldiği geceler pavyona gitmiş olduğu ihtimalini kaldırabilirsen evlen
Hayatında sen varken gidiyorsa öyle birinden olmaz tabikide bir kere giden hep gider öyle yere
Olmaz orada masaya da geliyorlar gerçi yerden yere değişiyor sen cagirmadan gelen yerler de var sen cagirinca gelen yerler de
Pavyona gidenden olur mu olmaz mi net bisey soyleyemem. Ama "askim senden baskasini gozum girmez" diyenden asla hayir gelmez o konuda eminim.
Aşkım sadece bir kere ya arkadaşlarla beraber gideceğiz biliyorsun senden başkasını gözüm görmez 😃
Yaw he he derim 😅😅😅
Pavyona giden erkektende cluba giden kızdanda olmaz
Ben alkol kullanmam sigara kullanmam gece alemleri bana göre değil kahvelerede gitmem
Pavyonda güzel bir s.. ler onları dahada gitmezler 😂
Pavyonsa sorun olmaz. Bakkal olsaydı büyük sıkıntı çıkardı.
Bak en korktuğum yer girip 100 bin tl borçla çıkmakk ahahah hiç gitmedim ben jzjzj
Ben de meyhaneye gitmiştim alkol almamıştım böyle şeyler olabiliyor
Bence olmaz btaklık o tarz yerler... kaliteli insan önünden bile gecmez
Allahım yarabbim bu soruları nerden buluyorsunuz ya 😂
Erkek ise bas tekmeyi kadın ise kapan ayaklarına hayatını ada
club pavyon felan gitmedim gitmemde , selam zengin ve avrupalı kızlar <3 :D :D
Maalesef pavyon adı üstünde halk arasında pavyon denildiği zaman akıllar başka şeylere kayıyor ne oluyor değişik değişik insanlar art niyetliler çok var yani o kişiden ne sevgili olur ne koca olur ne de çocuğa baba olur
Olmaz hayır
Olur neden olmasın pavyona gidenler çöpü insandan daha dürüst bence içenden sıçandan korkma bence
Senin gibisini bırakıp gidiyorsa bırak orada kalsın gelmesin geri
Niye uzaktan konsa mı benziyorum
Alakası yok sen gibi sevgilisi var ve gidip onları merak ediyosa by by de
Bunu diyen sevgilim değildi öylesine sordum soruyu
Anladım pavyona giden den olmaz
Henüz pavyona gitmedim gereksiz geliyor bana
İslama davet için gitti kötü yola düştü belki?
Yalandan başka bir şey yok 😂
Hahahhaha orada neler görür
avradımla beraber gideriz merakı giderilsin
Nayır nolamaz dedikleri bu olsa gerek
Oyun havası dinlemek herkesin hakkı
He olur direkt bas nikahı
Haberin olmazsa olur.
Pavyon var mı
O kadar avam olmadım
Bir kere daha olamayacağı ne malum?
Olmaz
Geçsin o muhabbetleri