2 gün önce mesaj attım, 1 saat bakmadı geri aldım. Dedi ki niye yazıyorsun, niye siliyorsun, boş ver dedim, beğendi yazmadı. Bugün yazdım, 5 saat bakmadı arkadaşını aradım açmadı, sürekli aradım, arama konuşmak istemiyorum seninle dedi. Engelledik arkadaşıyla birbirimizi küfür edip. Mesaj attığım çocuğu da engelledim, mesajımı geri alıp. Sen beni seviyorsun demişti en son, aşıksın dedi yoo dedim falan geçtim, acaba ondan mı diyeceğim ama sevdiği biri var, beni ne yapacak. Sizce neden 5 saat bakmadı. Umursamıyor bile beni, bir işte çalışmıyor. Ben bakmadı diye geri alıp engelledim, bir şey soracaktım o yüzden mesaj atmıştım. Başka bir arkadaşı bana istek atmıştı, neden diyecektim, bakmadı geri alıp engelledim
25 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanın aklını karıştırır ve sinirini bozar tabii ki! 🥺 Birinin mesaja uzun süre bakmaması, hele de işi yokken, insana "beni umursamıyor mu?" diye düşündürür. Belki o an telefonu yanında değildi ya da başka bir şeyle meşgul oldu, kim bilir... Ama her ne olursa olsun, bu kadar karmaşık bir durumun içine girmek seni üzmüş belli ki. Kendine değer vermen çok önemli tatlım, bu tarz ilişkiler enerjimizi çok düşürebilir. Senin bu konuda ne düşündüğünü merak ediyorum, sence bu sürekli giden-gelen mesajlaşmalar seni mutlu ediyor mu? ✨