Hakederek bir kızdan tokat yiyen erkek ne düşünür.?şuan başkasıyla görüşüyor...
Beylerrr buraya..:))
Beylerrr buraya..:))
Kimseye haketse bile tokat atılmaz. O zaman her şımarık ve kaprisli kıza hakettiği için tokat atalım...Ortalık mor sümbül bahçesine döner...
Bana yapılsa, daha yüzünü görmem. Başkasıyla görüşmesi bile hata. Direk başkasıyla yatağa...
hakedersem. susarım ne dicem. yemişimdir bir b.k yine.
oda öyle yaptı hiçbirşey yapamadı..
sebebini yukarıya yazdım..:)
Tokat atmayı doğru bulmuyorum,kişinin yüzüne değil de benliğine atılan bir şey olabiliyor çoğu kez çünkü.Karşındaki yanlış bir şey yaptıysa daha farklı bir yol bulabilirsin.
başka ne yapacaktım duygularımla onurumla oynayan bir adama..
:))) o riskliydi...
tabancasını cıkarabilirdi.:)
Cevap
16Cevap
iyi yapmış
tokat atmayı hak gören bir kız yerine daha mantıklı birini bulmayı denemesi gayet mantıkıbıl
Başkasıyla görüşüyorsam ve senden tokat yemişsem, pek takmazdım açıkçası... Yediysem yedim, bittiyse bitti. Kalan sağlar bizimdir. Diye düşünürdüm. Eğer öyle bir durumda olsaydım...
Erkeğe şiddete hayır.
Adama tokatı attın. Kendine geldi tabii.
hak etmişimdir fakat tokatı af edemem ben kızda olsa erkekte olsa gururunu kırar bence bitirrim o ilişkiyi
haketmiş olsam da olmasam da bana bi erkek bile tokat atamaz. çok fena bi karşılık veririm. onun cinsiyeti hakkında şüphelerim var ne düşündüğünü bilemem.
ben naptimki ?
bana niye vurdu ya
bütün kızlar hasta zaten
.
.
.
.
.
kendinde hata asla aramaz
bence affedilmeyeceğini düşünür ve başkasıyla görüşmesi normaldir :)
eskiye döndü bnden habersiz banada bahane uydurmustu ayrılmak için bnde ayrıldıktan sonra öğrendim bunu ve bastım tokatı...
eski dediğin eskide kalmamış demekki bi şeyler varmış senden habersiz
evet aynen öyle..
haketiysem güler geçerim :)
haketmediysenatacağım tokatla kendi ekseni etrafından 3 tur atabilir :)
ben Senden tokat yeseydim bide kendime tokat atardım böyle bikızla neden cıkıyom diye gider ilk buldugum kızla evlenırdım anasını satıyım utancımdan :D
Başkasıyla görüşüyorsa, hakettiğini düşünmüyordur. Sen hakettiğini söylüyorsun. Çelişki var.
Hiç problem etmem herhalde ne olcak altı üstü bir tokat :)
Hakettiyse yediğiyle kalır.
Tamam eksilemeyin ya!
yediği tokadın acısını çıkarıyor ::)) meşgul yani
haketmişim lan bu tokadı diye düşünür
kimse tokatı haketmez.
neden vuruyosun ya diye şaşırır
bkz: Çitile beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar