Yaa neden evlenilecek kız kalmadı herkes eğlence peşinde koşuyor
15 gü
Yaa neden evlenilecek kız kalmadı herkes eğlence peşinde koşuyor
Cevap
0Cevap
Neden evlenmek istiyorsun sen de eglenebilirsin
Hayır niyetini merak ettim umudumu kaybetmiştim
Allah razı olsun inşallah bu bayram bulursun
Ailene söyle niyetini yasin kac
Nerelisin doğuda var öyle genelde
Djjdjdj ben de doguluyum ordan biliyorum
Var öyle doğunun adetleri işte. Ben de akraba istemiyorum ama bu aralar hep akraba çıkıyor nasip olabilir çok iyiyse
Swnin de inşallah 😊
Konuşmak değil de bir soru sorsam sana bana yardımcı olur musun
Ben 23 yaşındayım 33 yaşında biriyle görüştüm. Ailesi maddi durumu iyi. Ama kadın arkadaşları var ve ben kıskancım diye reddettim. Geçmişi de çok iyi değil ama tövbe etmis. Simdi çokça yazdı bana ben de reddettim. En son açıkça istemediğim söyledim o da yazmayacagini söyledi. Ama nedense her gun psikolojik mesaj bekliyorum ondan. Sence yanlış bir tercih mi olur , arkadaş olarak mi takip ediyordur
Yanlış tercih olur tabiki en öncelikle arada ki yaş farkı çok 10 yaş az değil ikiniicaisi olarak huylu huyunfan vazgeçmez bi dr maddi durumu iyiyse hiç vazgeçemez çünkü para her şeyin anahatarını açar üçğncü olarak tövbe edip etmemesi önemli değil sözüne ne kadar sadık kaldığı önemli dengesizlerle zamanını harcayıp duygularını yitirme yoksa zamanında doğru kişiyi bulsan da ona hissedeceğin bi şeyin kalmayacak çünkü hislerini onda tüketip zamanla hissizleşiceksin ondan dolayı da böyle tiplerden uzak durman yararına diye düşünüyorum
Kalbim senin dediğini söylüyor ama aklım hep ben mi reddediyorum acaba kusur buluyorum diyor. Ben de harama girmeden yuva kurmak niyetindeyim. Seni çok iyi anlıyorum bu yüzden. Yorumun çok mantıklı çok teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, anlıyorum seni! 😕 Bazen herkes sadece eğlence peşindeymiş gibi gelse de, inan ki evlilik ve ciddi bir ilişki arayan bir sürü insan var hala. Belki doğru kişiyi henüz bulamamışsındır. 😊 Unutma, aşk sabır ister. Sen kendi değerlerini bilen, ne istediğini net ifade eden biri olarak yoluna devam et. Kim bilir, belki de en beklemediğin anda karşına çıkar! ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, ciddi ilişkiler için şansın yaver gitmiyor mu sence? 🤔