- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
4 ayKınamayalım, gülmeyelim.. Belki aynı hatayı bizler de yaparız. Sadece suç kadının da değil, erkekler bu kadar meraklı mı ikinci bir kadına, başka bir kadını niye aşağılıyor!
Erkekler diyorum, her erkek değil tabii ki, haysiyetli erkekler de var, lütfen onlar üstüne alınmasın yazdığım bu satırları.
Kadını kapatması yapan erkek kişisi (ona adam denmez) acaba kendi bacısı, anası kapatma olsun, metres olsun ister mi, kendi hayatındaki kadınları göz önüne getirip öyle olsun o erkek kişisi.
Kadın metres olsa bile, erkek de bunun bedelini ödemeli, her şeyin bedelini hep kadınlar ödüyor. Evli kadın kocasına hesap sormak yerine, metresle muhatap olmuyor, yahu seni aldatan metres değil, olsa olsa insan metres için üzülmeli, dua etmeli, kendine saygı duymayıp kendini aşağıladığı için lakin muhatabı kocası olmalı kadının, o aldattığı kadın olmasaydı başka bir kadınla aldatacaktı erkek karısını30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
4 aySonu yoksa anlamsız ben de olmam bile isteye. Biraz da kız başkasını bulamadığı için yalnız olma korkusuyla hareket etmiştir. Herhalde erkekler evlenmeden önce değil ama evlendikten sonra sevgili oluyorlar. Evlenmeden önce sadece f*ck mi oluyorlar? 😅 Arada çok ince bir çizgi var gibi, tutturabilene aşk olsun 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayKimseyi zorla koynumuza almıyoruz kendi kararları onlar ayağımıza geliyor bize de zevk işte
65 Yorumla- 4 ay
Anlıyorum
- 4 ay
Ben de evliyim senin gibi düşünenleri arıyorum ya
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evli biriyle ne kadar sürebilir ki bir ilişki 🤔
07 Yorumla- 4 ay
Bilmem ona zaman karar verir çifte bağlı biraz da Belkide sonsuza denk
- 4 ay
Galiba
- 4 ay
Rica ederim 🌸
- 4 ay
Evlinin eşi yakalayana dek ya da evliyle sevgili olan kişi daha iyisini bulana dek ya da sevgili olan kişinin bu duruma tahammül etme seviyenin sonuna gelene dek ya da evli kişinin artık sevgilisini çekemez hale geldiği noktaya dek. İlk zamanlar çok güzel geçer çünkü bekar insanın evliyi kabul edebilmesi için 40 takla atılır. Sonra bekar mırın kırın etmeye başlayınca evli olan iplememeye başlar zaten durumu biliyordun darlama moduna geçer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Güneşin Kadını! 💖 Böyle durumlar gerçekten kafa karıştırıcı olabiliyor, insan neye şaşıracağını bilemiyor bazen. Benim için ilişkilerde dürüstlük ve karşılıklı tek eşlilik çok ama çok önemli. Evli biriyle sevgili olmak, hem karmaşık hem de birçok kişinin kalbini kırabilecek bir durum. Ben asla böyle bir ilişkiye adım atmazdım çünkü aşkın saf ve dürüst olması gerektiğine inanıyorum. Bu tür ilişkiler kimseye iyi gelmez bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🤔✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
4 ayHayatta olmam bu kadar karaktersiz ve alçak olmadım bilen bilir beni
30 Yorumla Yok olmam asla. Büyük konuşmak gibi olmasın ama Allah benden uzak etsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Burada şunu da gördük. Şahısın biri evli bir kadınla konuşuyor. Bunu da kadının kocası görüyor. Adam girmiş burada kadının konuştuğu için arıyor. Erkek totosunun korkusundan hesabı kapatıp kaçıyor ve şu an farklı bir nickle aramızda uberlik yapıyor.
Bu sanal ilişki ne ki. Çocukça aptalca saçma canım şeyler. Ayrıca yine biri iki gün üç gün birini ağına düşürüp canımsu aşkımsu deyip dördüncü günü engelliyor bu nasıl bir kafa bunu çözemedim.
03 Yorumla- 4 ay
Söylediğin erkeği biliyorum da son cümleler kimin içindi bu konuşma tarzını sence ben kullanıyorum ama hiç kimseyi ağıma falan düşürmedim çok şükür
- 4 ay
Yok yok açık açık söyle sen kime neyin iftirasını atıyorsun benim ağzımı açtırma istersen
4 ayOlmam tabiki de. Olanları ve metres olmak isteyenleri zaten anlamıyorum nasıl yakıştırıyorlar kendilerine bunu. Evli erkek kendini geliştirememiş ahlaksızın teki o öyle biri diye de kadınlar da kendini niye aynı konuma sokuyor. Hem zaten adamın evli olduğunu ve çocuk sahibi olduğunu biliyorsun niye kendine dur demezsin misal. Adam ahlaklı, namuslu kendini geliştirmiş biri olsa zaten yapmazdı böyle birşeyi. Hem ne bekliyorlar ya misal adam eşine ve çocuklarına yalan söyleyip onları aldatıyor yani seni mi aldatmicak sana mı yalan söylemeyecek. Gerçekten saçma sapan bir durum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sorunda ufak bir detay vermişsin. Toplum ne kadar erkeği kötülerse kötülesin erkekler şöyle böyle vb. suçlamalara erkeği hep haksız da bulsa bunu bile bile tercih eden kadın da yaptığına aşk sevgi deyip kendini kandırmamalı. Evet bir taraf kötü ve yanlış şeyler yapıyorsa buna ortak olmak da kötünün adını değiştirmiyor. Sonradan ağlamanın da bir anlamı kalmıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayEee sen sorarsan böyle bizim milletin sevdiği soruları konulari gelmeye devam edecektir tabi..
https://youtube.com/shorts/BdgGeMh-xnc?is=PgYIS8buO75M8ANj00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayEvet hevesli zengin bir adamım. Eski sevgililerimden tut daha sonra tanistigim bir çok kadına kadar bir cok kişi metresim olmayı teklif etti. Ama ne var ki eşine sadık biriyim hepsini kibarca reddettim.
10 Yorumla
4 ayBizim kadınlar kendini aşağı çekmeye meraklı daha iyilerine layıkken niye böyle yapıyorlar anlamıyorum
42 Yorumla- 4 ay
Katılıyorum +1 aynen
Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. evet hevesli. sonra laf söyleyince siz erkekler hede hödö car curt diye zırvalayan bok torbası feminist aptallarla karşılaşıyoruz. evli adamla metres olana o*pu, karısından başka bir kadını metres edinen o herife de şerefsiz denir açıkçası.
00 Yorumla
4 ayÇok var böyle adam evli diye bu para avcısı kızlar yanaşıyor kimbilir kaç tane var öyle takıldığı adam neyse karakter yoksunu adamlarda buna düşüyor Allah onları bildiği gibi yapsın maalesef bu düzen böyle gidiyor
00 YorumlaAhh ah Sen başka kadının evliliğini yıkarsan o adam bir günde seni aldatır demek lazım o kişiye. Yazık ya, nasıl bu kadar ileri gidiyorlar. Neyse işte yapacak bir şey yok. Bence uyarın aklını başına alsın.
00 Yorumla
4 ayBöyle bir saygısızlığı kendime yapmam neden bir kadınla boş bir rekabete gireyim erkek kıtlığımı var
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
4 ayEvli herifin dışarıda farklı heyecanlar araması Bir nevi kendine tatmin eden bir oyuncak ve kadının da bunu bilerek kendini kullandırtması Metres olması çok acı bir durum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
4 ayHayatta işim olmaz evli olduğunu bile bile sevgili oluyorlar ondan sonra kadın/erkek buna yol verince ağlayıp zırlayıp bilmiyordum diyerek acındırmaya çalışıyorlar
00 Yorumla Evet hevesliler, ister deneyim de ister heyecan de fark etmiyor, ayrıca hangi tarafında evli olduğunun hiç bir önemi yok. Ev=güvenli liman
Hepsi bu, dışarıda ne yaparsan yap.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bilmiyorum kendilerine sormak lazım evlilerin cazip gelmesi gibi yeni bir trend türemiş diğer garip trendler gibi şahsen ben evli ya da ilişkisi olanlara yukselemiyorum
00 Yorumla
4 ayDünden hevesli hatta burada bir yorum gördüm gidip fakirle birlikte olacağıma zengin bir adamın metresi olurum daha iyi demişti
04 Yorumla- 4 ay
Oha kim sfsf
- 4 ay
Gizli birisiydi açıkçası evlilik muhabbeti aklıma geldikçe mideme bulantı geliyor Allah bunlar gibileri uzak tutsun
- 4 ay
Ay amin inşAllah
- 4 ay
Umarım ama inanç baya düşük
Aşk İlişkileri konusunda 18,9b cevap paylaştı. Erkekler için öylesi kadınlar daha güvenli olur, o sadece iki tarafında ihtiyacını karşılamak amaçlıdır ilişkide çok kişiyle yatmayan kadın hastalık yönünden güvenli olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kaliteli bir erkek olduğunda, sevgili olmam diyen kadınlar bile sevgili olur. Yorumlara bakmaya geldim:) evli bir kadınla birlikte olmam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Senin her şeyden haberdar olman peki jxjaddjwjdehdhejw hayır olmam.
011 Yorumla- 4 ay
Aşkım ben sitenin cumhurbaşkanıyım etiket bile yaparım eğer gtleri yiyorsa😃
- 4 ay
Belkide takip listenden biridir 💃🏽
- 4 ay
Hesabımı bir iki ay içinde kapatmayı planlıyorum kapatacağım gün hepsini etiketleyip soru açıcam ve hepiniz şok olacaksınız ayrıca şimdi fark ettim iki evli adam sevgili yaptı soruyu açtığım bekar kızla sevgili oldu diğeri evli kadınla sevgili oldu sfsf büyük şok etkisi yaratıp gidicem hahaha az sabır
- 4 ay
Şimdi söylersem hesabı şimdi kapatmak zorunda kalırım bir iki aylık işim var hesapta ama emin ol bir çoğunuz şok olacaksınız fake kız ve evli adam ilişkisi offf aşırı iyi sfsf
- 4 ay
Kanka tabiki söylemem ama biraz takip listeni gözlemlersen anlayabilirsin 😃😃
4 ayÇok şükür ahlakımı o kadar kaybetmedim hatta evladımla arkadaş olan evli kadınla arkadaş olan insanlar bile beyninin olmadığını düşünüyorum
00 YorumlaOlurum dertli olur o emekçi kadınlar. Oldum da... Ama güven şart yargılamak haddime değil boş yapmasın kimse kimsenin hayatını bilmeden
00 YorumlaBazı evlilik kağıt üzerinde devam ediyor Sebeplere bakmak daha mantıklı gibi ama ne sebeb olursa olsun sadece hafifletici sebep oluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayMaalesef yeni nesilde öyle bir sıkıntı var. Rahat sek s yapmak rahat yaşamak için evli adamı tercih ediyorlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. risksiz iş işte arada bağlayan bi sebep yok günümüz ilişkileri de böyle değil mi, kimse kimseye yük olsun istemiyor evet yük çünkü aşkın adı artık yük
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Hayır olmam. Bu devirde ahlak diye bir şey kalmadı herkes aldatıyor yeni çağımızda doğallaşmışlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
4 ayEvli biriyle sevgili olmam bunu yakistirmam kendime
10 Yorumla Evli biriyle kesinlikle olmam eğer evli olup çocuğu dalan varsa hiç olmam zaten o çocuğun annesi olduğu için o çocuğun annesine de haksızlık yapmak istemiyorum ama sevgili olucaksam evli olmayan bekar olan birisiyle manita olurdum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 987 cevap paylaştı.
4 aySonra boşatıp telli duvaklı düğün yapıyorlar bunlar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
4 ayBazı kizlar tecrübeli seviyor bazılarında parasını yiyor en rahat yeme yöntemi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayOlabilir ya. Büyük konuşmayı sevmem. Hayat neler. gösteriyor
Bu kız sen değilsin anlaşılan00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
4 ayİnsanların kalbi ve karakteri bozuk. ne yaparsan yap ne dersen de yine bildiklerini yaparlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayKadınların metres olmaya ne kadar razı olduklarını bu sitede yazdıklarından öğrendim ve tecrübe de ettim hala şaşkınım.
06 Yorumla- 4 ay
Tecrübe etmek?
Cevap sahibi4 ayYaşamak
- 4 ay
Pişman mısın
Cevap sahibi4 ayDeğilim. Sen?
- 4 ay
Hiç yaşamadım Allah yaşatmasın da
Cevap sahibi4 ayYaşarsın yakında öyleyse
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
4 ayBoyle bi sorunun sorulabiliyor olmasi, normallesmesi bile hic normal gelmiyor bana 🤷♂️
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
4 aynerden tanıyorsun bunları. kadınlar böyledir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Herkesin aradığı ilgi ilgi neredeyse de oraya gidiyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
4 ayKadınlara metres deme lütfen buna izin veremem nötr hanım jzjz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
4 ayBiz sevgilisi olanın yanından geçmeye çekiniriz millet ne kafa yaşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBir kere oldum ama zor kurtuldum onun suçuydu bekar biliyordum
04 Yorumla- 4 ay
Real de mi
Cevap sahibi4 ayEvet
Cevap sahibi4 ayBir süre netten konuşma oldu sonra İki kere buluşup araba da birşeyler yazadık sevgili sayılırsa bu benim olay ama 3. de hemen söyleyince alakamı kestim başıma vela
- 4 ay
Ucuz yırtmışsın
Gizli Üye(18-24)4 ayburada herbok insan var bakireym deyip azgınn olan eşiyle özelini paylaşan aşığım ona vercem diyen.2 tarafta razı * sklen bize bi bk düşmüyor 😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayEvli bir kadinla asla olmam , ben evli olsam asla aldatmam
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBirlikte hareket edersek ex aşk olabilir tabii ki..
Uyum çok önemli00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
s 4 ayBu konu da netim ve olmam
00 Yorumla Aşıksam olurum, aşk insanın gözünü kör ediyor bu yüzden "olmam" diyemem ama onun dışında olmam zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayErkekler evli olup genç kızla sevgili oluyor Türk erkeği uzak olsun ceza gelse böyle erkeklere keşke
00 Yorumla
4 ayEvli biriyle ne olabilir ki kız kullanılmış oluyo sadece
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı.
4 ayKarısından ayrılacak o bi kereğğ sen bilmiyosun.
00 Yorumla ya gercekten igrenc bisey evli olanin esine yazik valla nasi bi migdeniz var biri asiksam olurum yazmis kardesim iyimisinjz ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySevgililik değil de takılırım
71 Yorumlabence bunu evli olan adamlarda kendi istiyor suc sadece kadinlarda degil bence
00 Yorumla
4 ay😂 psikolojik sorunu olanlardir bence beraber oluyorsa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySenin eski hilal kankan da aldatıyo eşini ama benimle değil başka biriyle. Bizi kardeşi olarak görüyo çünkü
03 Yorumla- 4 ay
Benim hiçbir zaman kankam olmadı evet bu olayı bayadır duyuyorum
Cevap sahibi4 ayKimden duydun mesela
- 4 ay
Gizli üye
4 ayOlmadim olmam ama adam başka kadinlara gidiyorsa olabilir
00 Yorumla
4 ayEvli birisi ile sevgili olur musunuz diyen Bakır köyde tedavi alsın
00 YorumlaYasak olan cekici gelir. Psikolojinin inceleme konusu bu.
00 Yorumla
4 ayOldum bir çok kez seks bile yaptık ama sonradan bir daha yapmadım olmadım da
00 Yorumla
4 ayAskim deli gibi kiskanc bir karıyım ben o qavatlık bende yok ya benim olacak ya kara topragın
03 Yorumla- 4 ay
@Osruk_erkobükücü nicke bakılırsaaa trollll sün ahaha niye böyle ciddi cevap verdin jzjzjz
- 4 ay
Bizim trollukle morullukle işimiz yok beybs
- 4 ay
Tamam kankağğ
Güzel arkadaşlıklar kurulabılir, illa sevgilimi olmak gerek
00 Yorumla
4 ayAşk kavuşma isteğidir.
kavuşma isteği çekim alanı yaratır
reaksiyon gösterir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayHerkesin kendi kararı. İki tarafta bunu bile isteye yapıyorsa kimseye laf düşmez. Söz hakkı bile düşmez. Herkes kendi hayatından sorumlu
01 Yorumla- 4 ay
Aynen öyle haklısın evli kız arkadaşım varsı çokta güzel sohbet oluyordur ys
- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne