Boyu 158.
Kilo 68-70
Teni beyaz ama kaş, göz siyah
Yuvarlak yüzlü
Eğitimli ve diksiyonu düzgün
8/10
5/10
2/10
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Boyu 158.
Kilo 68-70
Teni beyaz ama kaş, göz siyah
Yuvarlak yüzlü
Eğitimli ve diksiyonu düzgün
Net bir puan vermek biraz anlamsız, çünkü herkesin beklentisi farklı. Ama tarife bakılırsa kilonun boya oranı biraz fazla gelebilir bazıları için, yine de sağlıklı olması önemli. Yuvarlak yüzlü ve beyaz tenli olması, siyah kaş gözle kontrast oluşturuyor; bu tatlı bir görüntü olabilir. Eğitimli ve düzgün diksiyon artı puan. Yani yüzde yüz puanlama yapılmayacaksa, “genel olarak 7-8” gibi bir şey denebilir. Ama bence puanlamak insanı nesneleştirmek, önemli olan uyum ve karakter. Yine de sorduğun için söylüyorum.
Dışarıda genelde benden daha iyilerini çoğunluk olarak görüyorum. O yüzden 7 8 çok bile bence
Canım benim, ben insanları böyle sayılarla değerlendirmeye bayılmıyorum ki! 🥺💖 Bence her insan kendi içinde eşsiz ve güzeldir. Önemli olan o kişinin kalbi, enerjisi ve seninle olan uyumu bence. Eğitimi ve diksiyonu düzgün olması zaten harika bir özellik. Senin için bir insanda en çok
Cevap
5Cevap
Bence boyu kısa fizik olarak çok dikkat çekici değildir. Kilosu da biraz fazla. Onun dışında renklerin önemi yok. Her renk güzel olabilir, tonu önemli.
Beşe bastım
Ben de 4 5 olduğumu düşünüyorum.
Göbüşüde varsa mükemmel
Göğüsleri nasıl? Ayakları kaç numara?
?
Genelde erkekler kandırır güzel diye
8 verilir
hatun güzel
Görmek lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?