Ya biz ayrıl barış yaptık çok fazla hep o ayrıldı hep farklı şeylerle. Ben sorun çıkartıyorum fazla diye özellikle, ona güvenmediğimi söyledi, bana inanmayan güvenmeyen dinlemeyen insanla konuşmak istemiyorum toksik ilişki istemiyorum dedi. Benim ona hep komple kayıtsız güvenmemi istedi ama güvenmeyeceğim davranışlar da sergiledi en basitinden bir ara telefonunu istedim vermedi, ya da rehberinde bir sürü kız ismi vardı hatta eski sevgilileri bile kayıtlıydı. Ben niye silmemişim bunları dedi görünce ve o zaman sildi. Ve güvenimi kıracak bunun gibi bir sürü şey oldu. Halbuki benim tek hatam onu çok sevmemdi ve sinirlenince kötü şeyler söylememdi benden ayrılınca özellikle. 5 saat yazmayınca trip atıyordum ve bana dediği şey bazı anlar konuşmak istemiyorumdu ben ona bile razı geldim dedim tamam, İstanbul'a gitti çalışmaya 6 ay görmedim onu ama eksiksiz sevdim ayrıl barış yapmamıza rağmen hep sürekli onu bekledim hiç aldatmadım yokluğunda bile bir erkekle bile konuşmadım. Onun için İstanbul'a geldim normalde okuduğum şehirde ders çalışacaktım ufacık bir trip yaptığım için seninle anlaşamıyoruz sürekli diken üstünde hissediyorum dedi senin yüzünden seni sevip sevmediğimi anlayamıyorum dedi. İlk defa birini anneme söylemiştim ve bundan birkaç gün sonra benden ayrıldı. Ben her şeye bütün bu sözlere rağmen kabul ettim. Ben sordum seviyor musun sevmiyor musun diye Sevmiyorum artık dedi senin yüzünden dedi mahvettin duygularımı dedi. Ağlayarak fotoğraf attığımda bu ne dedi niye ajitasyon yapıyorsun yapma bana dedi böyle şeyler beni manipüle ediyorsun dedi halbuki bunlardan hiçbiri değildi niyetim. Kendimi çok suçluyorsun çok özlüyorum onun için İstanbul'da tek başıma Üsküdar'a gittim teklifimi kabul eder de gelir diye ama gelmedi 2 saat bekledim profilimi sadece ona açıp Üsküdar Belediyesi yapıp. Gelmedi halbuki çok sevmiştim, düşmanım bile bana böyle davranmazdı her yerden engelledi. Daralıyorum, istemiyorum hiçbir şey hem içimde beni seven birinin sevgisini söndürdüğüm düşüncesi var sevdiğim kişinin bana olan sevgisini katlettiğim için kendimden iğreniyorum ama niye böyle oldu bilmiyorum hiç böyle olsun istememiştim onu çok sevmiştim ona bu kadar beddua ve sinirli sözleri beni hep bırakıp gittiği için ettim ayrılırken çünkü dayanamıyordum bir ay bırakıp bir ay gelmesine ama şimdi yine belki bir sene onu bekleyeceğim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 aykız yolun yolcusu çıktıda rsbu ka2şşmerrr * yırtıkk demediğimi bırakmadım biz napalım 2mkkk2kk salın toksik ilişkileri huzur veren tiplerle takılın ara sıra huzursuzluk + belirsizlik şart ama muhakak huzur şart
015 Yorumla
Soran2 ayİlişki her şey hikaye ben birini sevdim abi başkasını sevmek istemiyorum o zaman sevgimin ne anlamı var iki kişiyi seveceksem
Soran2 ayBen bu olaya ilişki diye bile bakmıyorum sadece çok seviyordum ayrı bir yerde tutuyordum ilişkiler çok sıradan
- 2 ay
sevmeyecen koçum şuanki devir iyi bir devir değil kullanan kullanana ne narsisti biter ne toksik tipler biter. rahatına bakacan takılacan o an tadını çıkaracan baktın her şey yolunda gidiyor helal süt emmiş birine denk gelirsin devam ke baktın ka2şmerlik seziyon takıl takıl takıl bi süreden sonra sen şutla
- 2 ay
ilişkiler sıradan tabi insanlar güzel hissetiren kişilere çekilirler sıradan aşkım napıyon nerdesin kimlesin balımm bitanemmm bunlar sıradan şeyler
Soran2 ayO iyi biriydi ben kolay birini sevemiyorum takılmayı da sevmiyorum yapmacık geliyor ben onu istiyorum ama o da yok yine beklicem yine yine
- 2 ay
bu kişi eğer sanaldan konuştuğun biri ise yazık o kafana :D qewqıowewqıojeıowqwqowqw
- 2 ay
lakinnn kendi huzurunu ve mutluluğunu sana bir başkası bunu sağlıyorsa bu hayattan hiç bir zaman zevk alamassın... KENDİNEEE GELL OLUMMM WQEKWQWQKEQWKWEQ
Soran2 aySanal değildi son 4 aydır falan sanaldı başka yere gittiği için çalışmaya ve gerçekte ilk sevgilimdi gerçekten bir şeyler hissettiğim ozellikle
- 2 ay
nediooo olummm İLK AŞKINMIYDI ozaman durum daha kötü bu acıyı mecbur çekecen ve geride gelmeyecek kankasssss geçmiş olsun 1 yıl zahmetin var takıntı yapma sonra relaxa bağlıyon
- 2 ay
benimm gibi bir adam bile ilk aşkında yıkılmıştı sen hesapla 2 sene önceki muhhabet 6 ay travma yaşadım 3 ayda kendime gelmeye başladım 3 5 ay sonunda yeni birini buldum ve kendime geldim zor günlerdi AHOWWWWWWWW
Soran2 ayBen yeni birini bulmak istemiyom hicbi erkek istemiyom başkasını sevmeye de istemiyorum bundan sonra başka birine aşık olmayacağım başka birini sevmeyeceğim, beni ne kadar üzsede bu aşkımı anlamsızlaştırmayacağım olacağı varsa onla olur yoksa da kimseyle olmasın
- 2 ay
zihninin seni kandırmasına izin vermee olumm zihnin seni kölesi yapmış kontrol etmeyi oğren şu an böyle düşünüyon aslında biraz zaman geçsin yokluğuna alış ondan sonra yeni heyacan geliyor daha karizmatik bi erkoyla çıkmaya başlarsın abin nasıl seksi bi karı bulduysa sende öyle olursun ilk zamanlar öyle geçer
Soran2 ayYok ben üzülcem ya karizmatik yakisikli bilmem ne hic umrumda değil Brad Pitt gelse ben sevdiğim kişiyi tercih ederim eskiden hep daha iyisi vardır diye düşünürdüm ama şu an öyle bir şey yok aşk gerçek ama üzücü
- 2 ay
kıyamam la sanaaa
- 2 ay
allah yardım etsin o beyin hüclerine
Bence o suçlu sen haklısın bence kendini asla haksız duruma düşürmem
11 Yorumla
Soran2 ayBilemiyorum.. ama bayağı bi uzaklaşmak istiyorum nasibimdeyse bulur zaten kafa takmak istemiyorum saçma sapan bir hale soktu ilişkiyi git gel yaparak
Gizli Üye(25-29)2 ayYaşlar kaçtı
055 Yorumla
Soran2 ayBenim 20 onun 22
Cevap sahibi2 ayKanka taa üsküdara mı geldin sen nerdesin ki bi çocuk için değer mi
Soran2 ayNormalde şehir dışında okuyorum ama İstanbul'da yaşıyorum o da İstanbul'a çalışmaya gitmişti eve yani İstanbul'a gelmeyecektim ama onun için belki bulusuruz diye geldim ve geldiğim gün kavga çıktı saçma sapan bir şekilde ve benden ayrıldı ben ona Üsküdar'a beklicem gel konuşalım yazdim oda boşuna bekleme hayal kırıklığına uğrama yine yazdı ama ben yine de gittim lütfen gel dedim aah ah işte neyse ya yapacak bir şey yok yazın 3 ay huzurlu takılırım biri bana mesaj ne zaman atcak kaç saat sonra yazdı diye düşünme derdim olmaz en cok bana koyan artık sevmiyorum mutlu musun demesiydi
Cevap sahibi2 ayNe kadardır birlikteydiniz
Cevap sahibi2 ayNasıl tanışmıştınız
Soran2 ay2.5 yıldır ama çok ayrıldık belki 2.5 yılın 4 5 ayı ayrıydık instagramdan tanışmıştık
Cevap sahibi2 ayO başka şehirde mi yaşıyordu
Soran2 ayAynı sehirdeydik okuduğum sehirdeydi ama sonra kendi isini kurmak için İstanbul'a gitti, normalde bende istanbuldayim ama okulum var diye hiç gelmemiştir İstanbul'a ve bulusmamistik
Soran2 ayOkuduğum şehirde uzak istanbuldan 9 10 saat
Cevap sahibi2 ayİstanbul üsküdarda sanırım bende ordayım ne işi yapıyor acaba
Cevap sahibi2 ayKanka instagramdan tanışılan hikayelerin sonu hüsran oluyor
Cevap sahibi2 aySen ne okuyorsun
Soran2 ayYok o Üsküdar da değil karsida bi avmdr çalışıyor ben ingiliz dili okuyorum selçukta neysem ya yapcsk bisi yok alıştım üzülmeye zaten
Cevap sahibi2 ayKardeş dshs 20 yaşındasın olur öyle şeyler bende 4 ay öncr sevgilimden ayrıldım bazı şeyler kader yani
Soran2 aySorun şu ki ayrılıyor benden ama her ay geri dönüyor tabii ki geri dönsün istiyorum ama gidiyor tekrar yapamadığı için ayda bir sürekli geliyor ben de unutmamış oluyorum ve kabul ediyorum sürekli böyle oldu ayrılınca en uzun yazmadığı zaman dilimi 50 gün falan bu sefer yazmayacak ama
Soran2 ayVe sonra toksik olarak beni suçluyor sürekli giden biri o ilişkiyi toksiklestiren biri dehil mıdır tartışırken tamam caniminicj sonra tartışalım dese ben küfür mü edeceğim sanki biliyor sinirliyken ben bej olmadığımı
Cevap sahibi2 ayÇocuğum ne yaptığı belli değil kafası karışık Belli ki daha kendini tam anlamıyla geliştirememiş birisi ilişki zaten sürdüremez o yüzden takma kafaya Yani sürekli gidip geliyorsa bir insan Kendinde sorun vardır Sen de değildir Bence
Soran2 ayGitmem için her şeyi yapıyorsun diyor ben sorun istemiyorum trip istemiyorum diyor
Soran2 ayYani ama suçu bende buldu işte inşallah bir an önce olgunlaşır sa ne istediğini bilen birisi olur onu da suçlamiyorum daha yaşı küçük 22 yaşında ama keşke biraz daha olgun düşünse ne istediğini bilip net olsa
Cevap sahibi2 ayYani şimdi şöyle Ben de 22 yaşında iken nasıl düşündüğüm hatırlamıyorum ama ilişki için yani küçük bir yaş Evet doğru ama her insan aynı olamıyorsun ya bazen yaşı küçük olup da olgun olan da oluyor
Soran2 ayTabii orası öyle ama ben başından beri diyordum hatam olursaalttan al 20 yasindayim daha küçüğüm diyordum adam beni şamseytani yaptı o kadar kötü biriymişim bu arada hatam şu benden ayrılınca evet kötü konusuuorum beddua ediyorum ama dayanamıyorum başından beri böyle uapmasina neyse aman yine aradım bugün yazdim AP tal gibi engellemis ama o yüzden ulaşamadım bir daha ne yazacağım ne arayacağım kendi içimde kendi halime üzülürüm ama yazarsa hemen yazmayacağım birini kaybetmek ne demekmiş anlasın yazarim ama hemen değil
Soran2 ayBelki 3 4 ghn sonra
Cevap sahibi2 ayYani bilmiyorum ki sizden Olur mu olmaz mı bilemiyorum yani çocuk sıkıntılı gibi sürekli böyle davranıyorsa ileride de böyle olur yani ayrılıp devam eder
Soran2 ayPeki şunu sormak istiyorum benim sıkıntılı olma durumum kaç burada söyle birini düşün haftada 3 kez bulusmak isteyen mesaj atıldığında işin yoksa maks 15 20 dk da cevap bekleyen, her gün sesli konuşmak isteyen ya kısa kısa ama fazla ya da uzun 1 kere sesli, geceleri uyumadan once bazi gunler mesajlaşmak isteyen her gün olmasa da olur, biraz fazla kıskançlık yapan örneğin spor salonu sadece erkeğe özel eğer ikimiz gitmiceksek plaj sadece erkege özel varsa yani ben böyle bi insanım. Mesela geçen şurdan çıktı kavga ordan ayrıldık ocgunlukla benim 9 da otobusum vardı o da biliyordu sonra 9 30 mi ne oldu saat bindim ben gidiyorum yazdim bu şekilde biraz soğuk yaptım belki ama abi otobüse bindim İstanbul'a geliyorum bi yaz neyse o da hemen gunaydinn yeni uyandım yazdi sonra ben de sakasina ama gerçekten sakasina dedim ki
Soran2 ayTrip atcaktim az kalsın dedim random attım sonra bu başladı işte her şeye trip atıyorsun bilmem ne neyse sonra 5 dk ya konustuk ya konuşmadık burayi isim var dedi sonra ne işin var yazdim o da yine kızdı çok soru soruyorum diye burayi temizliğe her zamanki şeyler dedi
Soran2 ayNeyse tamam sonra otobüse bindi 4 dk sonra incem yazdı uykum var eve gidip direkt yatcam haberin olsun dedi o sırada ben otobüsteyim ve bayağı uyumussun yani uykunu alamadın mı biraz benle konuşsan canım sikiliyordu neyse ben tamammm dedim sıcak bi sekilde
Soran2 ayErtesi gün ben geldim indim İstanbul'da 6 da sabah sonra mesaj attım geldim ben diye eve geldim uyudum 12 de uyandım o da o civarda yazmış 7 kalkmış ama gidip 12 de yazıyor hiç insan tamam diye yazmaz mi İstanbul'a gelmişim kaç saat olmuş sonra dün 4 saat uyudum evde sadece dedi iyi tamam ben de dedim ki sadece 4 saat uyuyup bana hiç yazmadın mı dedim
Soran2 aySonra orada da başladı tartışma sonra ben sinirlendiğim için dün 4 dkda otobüse binip nasıl indin dedim o da bi otobüsle bi yere gittim sonra ordaki otobüse bindim dedi ama abi sorun o değil sorun hala otobüsteyim otobüs beklerken benimle konuşabilir direkt gidince yatcam ne biraz konuş çok mu şey istiyorum neyse işte olay bu olay benim çok sıkmam çok soru sormam çok takmam bunaltmam ve onu diken üstünde hissettirmem
Cevap sahibi2 ayKanka çok uzun ve karmaşık yazmışsın bir şey anlamadım valla özet geçseydin ya
Soran2 ayYaaaaa özet geçemem ki ayrılık sebebini yazdim jdkekdodkwkwk
Soran2 ayÇok karışık olmuş bazı yerler hak everiyorum ama bazı yerleri klavye şey etmis
Cevap sahibi2 ayGram anlaşılmıyor bir şey dkdkddm
Cevap sahibi2 aySebebi anlayamadım işte ahahaha
Soran2 ayBu sefer ki ayrılık sebebimiz daha güzel bir dille anlatcam şimdi
Cevap sahibi2 ayAhahaha daha güzel bi dille anlat bakalım
Soran2 ayŞimdi benim akşam 9 da biletim vardı sehirlararasi otobüs bilrtim ve ailemin yanına gidecektim ve o da ailemin olduğu şehirdeydi. Ben 9 da bindim ve yazismayali birkac saat oluyordu çoktan, soğuk bir şekilde otobuse bindim ben yazdım akşam 9 buçuk gibi çünkü üzüldüm ve sinirlendim, konuştuğun kişi senin olduğun şehre geliyor otobüse biniyor niye naptin bindin mi diye sorar arar insan, neyse ben böyle yazınca yani bindim ben yazınca hemen gunaydinn yazdı uyumuş iş yerinde naptin falan yazdı ben de sakasina az kalsın trip atcaktim yazdim ama trip falan atmıyordum
Soran2 aySakasina demistim anlayacağın neyse sonra hemen savunmaya geçti seninle konuşurken diken üstünde hissediyorum rahat değilim dedi ben de abartma dedi şaka yaptım dedim kötü bir şey demedim trip atmadım sana dedim o da tamam işim var benim şimdi dedi ben de tamamm ne işin var yazdim merak ettiğim için o da her zamanki işler burayi temizleyeceğim çok soru soruyorsun dedi neyse tamam dedim. Sonra gece 12 gibi işini bitirdi otobüse bindi şu minibusun büyüğü olan kdlskkdf
Cevap sahibi2 ayHe oda ona sinirlendi ve ayrıldı böyle mi
Soran2 ayNeyse o zaman yazdı bana işte yeni bindim diye naptin diye konuştuk biraz sonra dedi ki uyucam eve gidince direkt haberin olsun dedi ben de tamam dedim 4 dk sonra iniyorum şimdi yazdı tamam iyi geceler dedim ama abi 4 dkda otobüse bindi de indi de nasıl oluyor diye düşündüm icimden
Soran2 ayNeyse sabah oldu sabahın körü 6 da indim geldim İstanbul'a ben geldim yazdim foto attım neyse eve geldim uyudum sabah 12 de uyandım o da o civarda yazmış 12 gibi günaydın falan demiş abi sen iş nedeniyle sabah 8 gibi kalkıyorsun zaten 12 ye kadar öğlene kadar niye hiç yazmıyorsun mesajlarıma cevap sinirlendim içimden
Soran2 ayNeyse o zaman da kavga çıkmadı ben dedim ki ortak bir noktada uskudar da buluşalım dedim o da ben Üsküdara gelemem eyupteyom ve isim var dedi ben de dedim ki ev aramak için vesaire önceden çıkmıştır birkaç saat çık dedim. Ben de onun yanına gidebilirdim ama hem arkadaşım yok hem de anneme ne diyeceğim. Uskudar mantikli geldi o yüzden neyse bu kabul etmedi başka zaman bulusuruz inşallah diyince aşırı sinirlendim
Soran2 aySonra ordan hemen dünkü olayı benim hatam bu büyük ihtimalle araya soktum dedim ki dün 4 dkda otobüsten nasıl indin bindin dedim o da açıkladı durumu ama sorduğum soruya aşırı kızdı sen işte bana güvenmiyorsun beni anlamıyorsun hep bir şey arıyorsun dedi ve ayrıldık tabi ben yalvardım baya baya baya annemden de aradım bir sürü yazdim o da kendinden emin bir şekilde artık konuşmayalım yazdı seni sevip sevmediğimi bile anlayamıyorum artık öldürdün içimdeki duyguları yazdı ben de son kez beni seviyor musun istiyor musun yoksa istemiyor musun dedim istemiyorum artık hiçbir şey istemiyorum beynimi sadece işime odaklayacagim gereksiz şeylerle ugrasmayacagim dedu artık sevmiyorum da mutlu musun artık dedi hislerimi bom bk ettin dedi ve böyle bitti
Cevap sahibi2 ayÜşenmeden yazdı djdjdjd bazı şeylerde kendi ilişkimi gördüm annemden yazma kardeşten yazma gibi bende yazmıştım ahahah
Cevap sahibi2 ayYani kanka şimdi şöyle bu çocuk senden soğumuş gibi geldi çünkü sana tahammülü kalmamış en hafif şey de sinirlenip Bitti diyebiliyorsa Demek ki artık seninle ilgili bir şey düşünmüyor yani senden soğumuş gibi geldi bana
Cevap sahibi2 ayŞöyle Seni seven bir insan onun için geldiğini bildiği halde oraya gelirdi yani Anladın mı Gelmediyse zaten bu çocuk sana değer vermediğini göstermiş soğuduğunu gösteriyor yani
Soran2 ayIcimi kimseye dökemiyorum ve o kadar yalnızım sen düşün her saniye ağlamamak için kendimi o kadar tutuyorum ki cumartesi geri döneceğim konyaya burada istanbuldan da nefret ediyorum zaten bom bk bir şehir ailemin yanında bir şey de yapamıyorum haftaya finallerim var kafam darma dağın jicbir şey yapasım gelmiyor ağlıyorum deli gibi mesajları silemiyorum normalde silerdim ama bu sefer duruyor daha dün ayrıldık ben buraya ne hayallerle gelmiştim oysaki
Soran2 ayNe kadar hevesliydim onunla bulusucam diye yoksa zaten 2 hafta sonra okul bitiyordu hayatta gelmezdim dersime çalışırdım oturur adam akıllı ve gelmeseydim büyük ihtimal devam da ederdik o kadar suçlu hissediyorum ki kendimi gerçekten yaşamak istemeyecek kadar nefret ediyorum her şeyden şu an yaşamak istemiyorum
Cevap sahibi2 ayYani şu an seni anlayabiliyorum Ayrılığın verdiği acılar üstünde Ne desem İyi gelmeyecek biliyorum ama geçiyor biliyor musun geçiyor yani zamanla geçiyor yani alışıyoruz sonra etkisini kaybediyor geçmişte kalıyor O kadar yani
Cevap sahibi2 ayYani istediğin zaman bana için dökebilirsin ben her zaman dinlerim yani sorun değil 4
Soran2 ayBu çocuk 2.5 sene önce de böyleydi en ufak şeyde böyle oluyordu saçma sapan tartışma sonuçları ilişkinin başından beri 1 ay sürüp 1 ay ara veriyorduk ama bu sefer tamamen sevmiyor sanirim
Soran2 ayBenim için öyle olmuyor ama 2.5 senedir her ay yazıyor ayrıldıktan sonra ve ben tekrar barışıyorum ve bi ara 2 ay kus kalmistik 59. Gün bile onun için dua etmiştim namaz kilip
Soran2 ayUnutmama da izin vermiyor
Soran2 ayAyrıca tesekkur ederim buna anlatmaya ihtiyacım vardı
Cevap sahibi2 ayYani olgunlaşmamış Demek ki daha 22 yaşında bir de işim daha önemli diye düşünüyor olabilir hani önce işimi kurayım kendimi iyi bir yere atayım ondan sonra evlilik falan gibi düşünebiliriz
Cevap sahibi2 ayRica ederim ne demek her zaman anlatabilirsin yani sorun değil
Gizli Üye(18-24)2 ayo suçlu
01 Yorumla
Soran2 ayBen niye kendimi suçlu hissediyorum. Bu yazdıklarımı görse hep sen kendi tarafından anlatıyorsun derdi kesin millete.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, okurken kalbim sıkıştı resmen senin için. 🥺 Bu kadar incinmiş ve kafan karışık hissetmen o kadar doğal ki! Karşı tarafın "toksik" deme ve seni suçlama şekli hiç adil değilmiş gibi duruyor. İlişkide güven çok önemli ve bu hareketleriyle senin güvenini kırmış, sonra da seni suçlamış gibi görünüyor. Unutma, gerçek sevgi böyle yıpratıcı olmaz. Senin bu durum hakkında hissettiklerin tamamen geçerli. Ne düşünüyorsun, kendini bu kadar yıpratmaya değer mi? 💖