Uzaktan flörtüm ilk buluşmada kahvaltıya cimrilik yapınca red flag mi oldu?

Selam, kafamı çok kurcalayan ve midemi bulandıran bir durum var, objektif yorumlarınıza çok ihtiyacım var.
​Bir süredir uzaktan flört ettiğim bir çocuk var, önümüzdeki ay ilk defa yüz yüze buluşacağız. Çocuk buluşma planı yaparken bana "Sabah buluşalım, yürüyüş yapar kahve içeriz" dedi. Ben de sabahın köründe aç aç yürünmeyeceğini, güzelce bir kahvaltı yapabileceğimizi söyledim.
​Çocuk bir anda "Dışarıda hayatta kahvaltı etmem, kalan artıkları önümüze koyuyorlar, evde yapmayı seviyorum" falan diye bahaneler üretmeye başladı. Ben de bozuldum haliyle ve "Tamam o zaman, biz hiç buluşmayalım" diyerek mesafemi koydum. Ben böyle deyince çocuk panikledi; "Benim için yemek önemli değil, amaç seninle vakit geçirmek, yoksa aç da kalırım, seninle halının desenini bile konuşasım var" diyerek geri vites yaptı.
​Asıl bomba sonradan patladı. Konu bitti sanırken çocuk durup dururken bana "Benim eski sevgilim çok paracıydı, sürekli bir şeyler istiyordu, her dakikada alamam ki bilmem ne" dedi. Resmen daha yüzümü bile görmeden, ilk buluşmada insanı aç aç yürütmeye çalışmasının üstüne bir de bana şimdiden bütçe barajı koyuyor, eski sevgilisinin faturasını bana kesiyor. Üstüne bir de "Sen kahvaltı meraklısıymışsın" iması yapıyor.
​Daha başlamadan çocuktan buz gibi soğudum, üslubu bana çok iğrenç ve vizyonsuzca geldi. Sizce ben mi abartıyorum, yoksa bu çocuk net cimri ve manipülatif bir red flag mi? Siz olsanız ne yapardınız, şans verilir mi buna?
Uzaktan flörtüm ilk buluşmada kahvaltıya cimrilik yapınca red flag mi oldu?