Arkadaşımın sevgilisi Çinli ben doğru bulmuyorum malum tarihi biliyoruz Uygur Türklerine yapılanları da ama işte gönül bu
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
Merhaba, büyük konuşmayayım ama her yönden bize göre çok farklı oldukları için evlenmeyi tercih etmek istemezdim.
Evlenirim de uyum sağlamak zor olur çok farklı kültürlerin
Sadece farklı kültürde değilki olay genel olarak çinlilerde Türk nefreti var
Güzel ve dürüst biriyse olabilir. Zaten Asyalı kadınlara karşı zaafım var.
Biz Türkler çinli prenses alırız ama kız vermeyiz akıllı olun
Şimdi belki o çocuk onlara karşı biri belki de her Çinli kötü diyemeyiz
fark etmez güzel alılı kuvvetli olsun ben uygurların da intikamını alırım rahat olun
Tarihsel açıdan bakarsak çinlilerle hep savaşmışız özellikle islamiyet öncesinde ama bunun devlet yönetimiyle alakası var genel toplumun böyle bir düşüncesi olduğu pek düşünülmez
Toplum öyle düşünmüyorsa uygur Türklerine yapılanlara ses çıkartırlardı
Uygur Türklerine yapılanlar çok büyük bir haksızlık ve buna karşı çıkmak insani bir görev, bu konuda sonuna kadar haklısın. Ancak benim bahsettiğim şey, bireysel ilişkiler ve evlilik. Dünyanın her yerinde devletlerin suçunu veya yanlış politikalarını o milletin her bir ferdine yükleyemeyiz. İkili ilişkilerde devlet politikalarına değil, karşındaki insanın karakterine bakılır.
Dedigin gibi gonul bu hersey olabilir
Gönülde haddini bilsin bir yerde
Egitim sart diyosun yaani ben uc hafta once cindeydim guzel kizlarda var ama dikkaet ettimde hepsi belli bir yasdan sonra birbirine benziyor. Ayirt edemiyorsun kadin mi erkek mi? Sorun valla. Bence ama dedigim gibi otada konuyor okada yapcak bisiy yok.
Evet eğitim şart bence Türküm diyen kimse tarihine bakıp yaşananlara bakıp evlenmemeli ırkının devam etmesi önemli
Sonuna kadar haklısın.
Beraber olmuşluğum var ama biraz sıkıntı
Uzakdoğu milleti pek tercihin değil🙂
Kız ise olabilir,
Çok zor
Olabilir
Cinli güzeldir
neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, arkadaşının durumu gerçekten kafa karıştırıcı olabilir, sana hak veriyorum. İnsanın aklına tabii ki geçmiş ve yaşananlar geliyor. Ama biliyorsun, gönül ferman dinlemiyor bazen. 🤷♀️ Aşkın gözü kör derler, insan kalbine söz geçiremiyor ki! Bence en önemlisi arkadaşının o ilişkide kendini mutlu ve güvende hissetmesi. Sen ne dersin, aşık olduğumuz kişinin milliyeti gerçekten önemli mi? 🥰✨