Sevmiyor mu, bakıyor bana, adım atmaz, sanki ruh gibiyim gibi davranır ama bir çocuk var, hayattan onu izole eder, erkeklerden uzak tutar, arkadaşı güya. Ben ona adım attıkça hiç oralı olmaz, bakmaya yetinir
22 gü
Sevmiyor mu, bakıyor bana, adım atmaz, sanki ruh gibiyim gibi davranır ama bir çocuk var, hayattan onu izole eder, erkeklerden uzak tutar, arkadaşı güya. Ben ona adım attıkça hiç oralı olmaz, bakmaya yetinir
Cevap
3Cevap
Kişiye göre değişir ama bu kisi bence sevmiyor gibi ayrica erkek arkadaşına bir problem
Nerden anladın sevmediğini ama Erkekte sıkıntılı arada kalıyor karışık gibi
Sevmediğini düşünmeme sebep olan birinci etken eger utangac degilse ve erkeklerden hoşlanıyorsa veya erkeklerle yakın olabiliyorsa adım atmamak icin sebebi yok 9 yıllık sosyal anksiyete hastası arkadasim bile sevdigi cocuga açıkladı sevgililer seven kız adım atar ama sadece uzaktan bakıyorsa olmaz yani dikkatini. Cekmeye calisir yanindan gecer aynı ortamda bulunmaya calisir çabalar gulumser goz kırpar diger çocuklada izle bak ikiside birbirinden hoşlanıyordur
Çok az utangaç çok değil ama o arkadaşı daha çok ilk arkadaşı ona daha rahat bana uzaktan bakar hoşlanır bilemem Kız ondan 4 yaş büyük kardeşim gibi der çocuk sorun çıkartıyor
Bir erkek eğerdir kızdan hoşlanmıyorsa özellikle bir arkadaşından korumacı davranmaz İnan ki
Zaten ona düşündüm aklımdan geçti ama adım atmaz açılmaz ya da sevgililer bilemedim Kız herşeye boyun eğer bu çocuk orta doğulu sanki herşeyden dünyadan izole ediyor gibi
Aman aman uzak dur ya sen akıllı çocuksun sana kız mi yok
O işler öyle yürümüyor ama belki aşık oldum olamaz mı uzuk durunca çocuk zafer kazansın o çocuk ona göre değil üzülüyor kırıyor kısıtlıyor ben böyle görünce sevmiyorum böyle şeyler hem de ilgim var onu üzünce o çocuğu alıp yerle bir etmek isterdim bu Kız toksit mazoşist mi yoksa korkuyor
O zaman madem yanıyorsun bu kız icin köşeye sıkıştır surekli yurumeye çalıs “bu cocuk benden hoşlanıyor mu” demesine izin verme mesela diyelim ki konus onunla bak el salla gulumse postlarını begen surekli yuru en sevdigim taktiktir sevgilim okulun en az tanınan insanıydı bana uzaktan bakardı cok kabaydım hic sans vermezdim ona ama surkeli bana yurudu surekli hamle yaptı sonra bir baktım kendimi onu dusunurken buluyorum onu rahatsız etmeyecek şekilde sevimli tatlı tatlı yürü
Tamam da anlamıyorsun Kız bir soğuk bir sıcak duygularını anlamıyorum belki beğenmedi beni bazen yüzüme bile bakamıyor gülümseme yapsam değişmiyor Kız sanki kaba hafif ama bana da şans vermiyor adım atmıyor tek taraflı olmuyor sıkıştırsam ne olacak whapsapttan yazdım açıldım ilgim yok dedi ne yapabilirim
Mücadele ederler
Bakangillerden demek ki
Eder
Nerde ediyor
Ya bırak dalga geçme karşı kişi kısıtlasa bile sen yine içli dışlı olur musun
Hayır canım sevgili buna kanka diyorsun arkadaşım diyorsun buna da kıskanç diyorsun
Eder
Etmez
degişir kadina göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok kafa karıştırıcı ve üzücü olabilir. 😔 Aşk kadını olarak ben her zaman sevgi için mücadele etmekten yanayım, ama bazen insanlar adım atamıyor olabilirler. Belki kafası karışıktır, belki çekingendir, ya da o arkadaşının etkisi altında kalmıştır. 🤔 Ama eğer gerçekten hisleri olsa, ufacık da olsa bir sinyal verir gibi geliyor bana. Sen ne düşünüyorsun, sence de böyle değil mi? ✨
Sinayl vermez açıldım ilgim yok dedi
Of ya, bu çok üzücü bir durum olmuş canım 🥺 Kalbin kırılmış belli ki... 💔