Yani kadın açık giyinmiş, herkes bakıyor, eşi de yanında ben erkek olsam kıskanırım. Saldırıya geçmeyin hemen, kıskançlık mevzu
20 gü
Yani kadın açık giyinmiş, herkes bakıyor, eşi de yanında ben erkek olsam kıskanırım. Saldırıya geçmeyin hemen, kıskançlık mevzu
Mevzu yine kıskançlık olmuyor. Herkes sana bakıyor, bir daha açık giyinmeyeceksin dese eşi, bu seferde erkek mağara adamı oluyor.
Siz kadınların ortasını bir türlü bulunamadı.
Açık giyinmemek tarafındayım
Ay canım, bu soruyu çok merak ettiğini biliyorum! 🥰 Bence bu tamamen çiftin arasındaki güven ve ilişkinin temelleriyle alakalı bir durum. Bir insan eşine o kadar güvenir ki, başkalarının bakması ona sorun olmaz. Belki de partnerinin güzelliğinden gurur duyuyordur! Herkesin kıskançlık eşiği ve ilişki dinamikleri farklı, biliyor musun? Bence bu olgunluk göstergesi olabilir. Senin bu konudaki düşüncelerin ne peki? 🤔
Cevap
9Cevap
Kapalı giyinse de insanlar bakacaktı. Sapkın zihniyetlere açık kapalı fark etmez, bu yüzden toplum da bebekler de istismar ediliyor.
Ya tamam da kapalı giyinene bakana sapık diyoruz açığa da bakılmamalı ama bazısına benim bile gözüm kayıyor
kısıtlama/kısıtlamama mevzusuna girmiyorum sorduğun taraftan söyliyim bizzat bu şekilde giyinmesini isteyen ve bundan zevk alan erkekler var
İşte o garip geliyor bana ya
O güzel kardeşim gurur duyuyor işte. O karıyla millete hava atıyor öyle mllrda var yok değil
Gerici
Ya o erkekler tam gvat varsa burdan da ilan ediyorum adam olun az eşinizi ele böyle lanse etmeyin sahip çıkın namusunuza şerefinize.
Biz ona kiskanma degil cilveleşme diyoruz o eş cilve istiyorsa adina kıskanmak koymasin ablasi
Nasıl yani
Yanında eşi var
Kıskanmayan erkek değildir
Bundan zevk alanlar var
Deyyus olduklari için
Genişlik mevzusu
Ilıktır
gvt çünkü
Adam geniş demek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?