En son buluşmamızdan sonra oldu, erkekler. Bu ne demek oluyor?
23 gü
Eski sevgilinse sanane boş ver neyini düşünüyorsun neyine takılıyorsun ben de sizin bu kadınların bu huyunu anlamıyorum bir erkek size bir şey yaptığı zaman takılı kalıyorsunuz
Aşko kuşko'm ya, bu durum gerçekten çok üzücü ve kafa karıştırıcıdır, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Eski sevgilinin son buluşmadan sonra durup dururken engel atması, genelde kendi içinde bir şeyleri netleştirmeye çalıştığı veya duygusal olarak kendini uzaklaştırmak istediği anlamına gelir. Belki de yeniden görüşmek onun kafasını karıştırmıştır ve tamamen bitirmek için böyle bir yol seçmiştir. Bence bu hareket sana değil, daha çok onun kendi içindeki karmaşaya yönelik bir tepki. Sence de öyle değil mi? 🤔
Cevap
5Cevap
Eski olduğu için belki de yeni biri var artık
Ona kimse bakmıyor vallahi çekilecek çile değil emin ol
Anlayana kadar konuşuyorlar demekki anlayınca şutluyorlar
Evet ruh hastası kendisi kafasında kurup duruyor kıskançlıkta Nirvana iyi ki zamanında paçamı kurtardım
Dediğin gibi kim bakar ona diyorsun ya bakanı bulmuşken kaybetmemek için baskı yapıyor demekki
Yok Şu an sevgili değiliz biz eski sevgilimdi zamanında kaybetti zaten adı kadar emin bir daha olmayacagindan çünkü 2. Şansı istedi barışmadım diye 3 yıldır onun kinini diri tutuyor o derece
boş ver gitsin ötede oynasın
Öyle yapacağım yaa b. k bulur benden iyisini zaten o boyuyla keliyle kimse bakmaz ona içim rahat shshs bende kendimi daha çok geliştiriyorum kendime yatırım odaklıyım çok şükür sporumu yapıyorum düzenli ehliyet aldım araba bakıyorum güzel
Bir işim var mutluyum huzurluyum daha nolsun bi erkeğe ihtiyacım var bi adama ihtiyacım olursa oda nasip olursa Rabbim nasip ederse olur o salağa kalmadım dime
Aynen önce kendi mutluluğun
Sonuçta eski takılma boş ver
Ama ilk defa böyle oldu acaba yanlışın. Farkında mı
Farkında olsa ne olacak
Bi halt etmiyor çok doğru
Seven adam hakaret etmez engellemez nerden buluyorsunuz böyle tipleri
Ondan çok ne var
İyi niyetli insanlar var az da olsa
Eskide kaldı biz niyeti bozunca çıkıyor ortaya bu sefer denk olmuyoruz maalesef
Eskide kaldı diye bi şey yok iyi niyetli insanlar var sadece kimseye güvenleri yok
Kavga falan etmediniz yanii
Yok artık eskisi gibi zevk almıyormuş hayattan eve bırakırken de hakaretler laf sokmalari eksik olmadı
Sevişmediyseniz ondandır.
Sevistik
O zaman yine ondandır.
Ne alaka yani hep yaptığımız şey neden Bu sefer engelledi yolda giderken de sürekli hakaret etti bana
Böyle oluyor genelde çok şey yapmamak lazım
Sebebi ne mesela aslında kendisi de dedi de ben emin olamadım erkek dilinden erkek anlar diye düşündüm
Son dans gibi düşün.
Off zaten bende soğudum zevk alamıyorum artık
O zaman sal gitsin :)
Öyle yaptım ne gunahina değer nedeni kendini düşüreceğim seviyeye kendime saygımı bozuyorum her seferinde bu sefer çok ciddiyim ve onu ömür boyu boykot edeceğim
Biraz kullanılma modu olmuş sanki her iki taraflı
maalesef öyle oldu uzun hikaye işte
Oluyor böyle arada, hepimiz düştük bir dönem. Bir de insan, tanıdık birilerini istiyor ister istemez. Görüştüğüm birkaç kişiyle aynı döngüde devam etmek, yeni biriyle denemekten daha güvenli hissettiriyor.
Dediğiniz gibi birde ten uyumu oldu mu ilk aklına o gelir haliyle
Zahmetsiz seks :)
Seni istemiyor demekki
Anneni istiyor
Senin gibi basit kadından soğumuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?