Kocam beni aldattı diyen kadınlar neden hâlâ boşanmıyor, neyin kafasını yaşıyorlar?

Şimdi ben bir tane Instagram hesabı gördüm tamam mı hesapta işte avukat bir adam var sürekli işte şu tarz soruları cevaplıyor işte kocam beni travesti ile aldattı yok efendim esc aldattı yok efendim çalıştığı yerde bilmem nesi ile şunu yaptı yakın arkadaşımla aldattı 4 tane çocuğumuz varken bizi bırakıp gitti boşayayım mı gibi gibi yani şunu düşünüyorum benim kocam bana bunu yapacak ben bunu boşamayacağım yani neyin kafasını yaşıyor bu kadınlar yani tamam bir insanı gerçekten seviyor olabilirsin de hani onu bunu yaptığını konduramayabilirsin bunu anlarım ama yani s**** mısın da yani ilk başta bir şaşırırsın konduramazsın ama sonrası da boşarsın mantıken
Güncellemeler
28 gü
Bakın madde imkansızlıklar o tarz başka şeyler için bir şey demiyorum o yüzden belki hani sesini çıkartmayabilir bir ihtimal ama yine de bence boşanmak en iyi seçenektir nafakayı da alırsın çatır çatır yersin
Kocam beni aldattı diyen kadınlar neden hâlâ boşanmıyor, neyin kafasını yaşıyorlar?