35 yaşında sevgilisi olmayan, sevdiği olmayan, konuştuğu biri olmayan, hiçbir kız çevresi olmayan bir erkeğin evlenme ihtimali yüzde kaçtır? Eğer evlenirse de en az kaç seneyi bulur :)
19 gü
geç değil. uygun birini bulunca evlenirsin. sırf evlenmiş olmak için biriyle evlenmeyin. böyle arkadaş ortamlarına gir. çevresi olan arkadaşların seni tanıştırsın kadınlarla.
35 yaşındayım bu sene düğünüm var demiyorum ki geç olsun. Neye göre geç değil dedin :) arkadaş ortamları kolpa birader yaa. Boş muhabbetler.
Ayırmaya çalışmıyorum gerçeği söylüyorum
Ben beklerim reis 😅 yeter ki elden ayaktan düşmeyeyim
Kızan kim
Reis mi🤔
Kadın mı? Aman aman. Şeytan olsam tazminatsız işi bırakırdım. Başımın gözümün sadakası olsun der işi bırakırdım, o derece 😅
Canım benim, aşkın yaşı mı olurmuş hiç ya! 💖 35 kesinlikle geç bir yaş değil, aksine hayatın ve kendini tanıdığın, ne istediğini daha iyi bildiğin bir dönem aslında. O yüzde oranlarına takılma bence, her şey bir anda değişebilir! ✨ Doğru insanla tanışmak için kimsenin bir garantisi yok ki, değil mi? Belki de bugün evinin sokağında, bir kahve sırasında ruh eşini bulur. 💫 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, aşk bir anda kapıyı çalabilir mi sence? 💖
Cevap
2Cevap
Neden gizlisin peki? Bu şekilde nasıl insanları taniyabilirsin?
Bunun için çaban var mı
Çünkü KS de tanınmak istemiyorum. Yarın bir gün birinin sorusuna cevap verdiğimde kendi sorularımla gündeme gelmek o şekilde tanınmak istemiyorum
Hayat devam ediyor. Gec diye bisey yok.
İşte aradığım cevap. Baskı olmaması lazım. 35 yaşına geldim bizimkiler hala birini bulda evlen diyorlar. Sanki bakkaldan ekmek almaya gönderiyorlar. Ulan ekmeği alırken bile tazesine bakıyoruz, kolay mı biriyle tanışmak. Zaten dışarıda birine A de seni direkt şikayet ediyorlar. Yalnızlık Allah a mahsus diyorlar. Eyvallah olabilir, yaaşlandığımda sağlığım yerinde olmazsa bulurum o zaman kör topal benim gibi yaşlı birini. Gençliğimde sağlığımda napayım hayatımda kadını
Hayat kisa. Doya doya yasa istiyorlar. Ama dedigin gibi. Baskiyla olmuyor. Ama erteleyerek veya bekleyerekte olmuyor pek.
para ile çözülür
Eskorttan farkı ne
o anlamda değil yaw paran varsa çözülür dedim her şeyi belden aşağı anlamayın
Anladım senin dediğini belden aşağısına vurmadım. Ama paraya herkes gelir. serseri it kopuk katil ol paran olsun en güzel kadınla yine evlenirsin
yaw yine yanlış anladın para ile çözülür derken evin araban iyi bir hayatın olmalı eşine iyi bakacak potansiyele sahip olmalısın yoksa evlenemezsin evlenmek istesende kimse seni istemez beni isteyen yok mesela niye cünkü hic biseyim yok :D
Evlenip napıcan boş ver zaten herkes birbirini aldatıyor. Aldatma illa yatakta olacak iş değil, sosyal medyadan birinin profiline girip resimlerini incelemek bile aldatmadır. Sağlığın yerinde olsun yeter kardeşim.
kank aldatıyor diye konusma niye öyle olumsuz düşündün cok basit yöntemleri var mesela sosyal medya kullanmayan biri ile evlenebilirsin ve allah yolunda olan biri ile de evlenebilirsin niye karamsarsın ki ben 34 yaşıma kadar sevilmedim ben bu kadar karamsar değilim adamım kafana takma erkek ol ataerkil ol yeter sana
Karamsar değilim, eminim. Kadınlar şeytandan ötedir. Kadınlar bir erkeğin en büyük günahıdır. Tek iyi yanları anne olmaları.
güveneceğin bir kadına denk geliceksin merak etme sadece titiz davranman gerek kadınların şu zamanda yaptığı sadakatsizlikleri ve ahlaksızlıkları biz izin verdiğimiz için yapmalarından kaynaklıdır ama genelleme yapma her kadın aynı değil kültür ve din açısından farklı olsada hala saf ve iyilik ile büyütülmüş aile kızları var sen erkeksin ve öyle davranmalısın bu yeterli olur
Sen de heves var ama şansın yok. Benim olayım da şöyle istemiyorum. Gökten melek inse bununla tanış evlen dese eyvallah, düşünmüyorum. çarşın pazar olsun der gönderirim. Çocuk sahibi olmakta, biriyle aynı evi paylaşmakta istemiyorum. Benim bu hayattan en çok keyif aldığım şey ps5 oynamak
Hangi burçsun
Koç burcuyum
Lider ruhlu
Cesur
Açık sözlü biri misin
Ablacım sen konuyu niye astrolojiye bağlıyorsun ki şimdi.
Ablacım mı?
Aramızda 11 yaş var
Tm sen bence de bekar kal evlenme boş ver
Haydaa trip yedik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?