Tam birine bahsediyorum, ondan sonrası olmuyor, orada mı hata ediyoruz?

Tam birine bahsediyorum, ondan sonrası olmuyor, orada mı hata ediyoruz?

Üçüncü şahısların fikri girmeden, sessiz sedasız yaşanan ilişkiler kesinlikle daha huzurlu ve uzun ömürlü oluyor evet,
ama bu gizlilik sahiplenmemek boyutuna da ulaşmamalı..
Evet olabilir.. ben çok göz önünde yaşanan aşkların kısa süreli yaşandığına şahit oldum. Olan var olmayan var yanı. d millet çekemiyor nazar değiyor
Aynen ya enerjileri kötü
Eic için teşekkür ederim 🙏🏻❤️
Herkese ilan etmemek gerek cidden. Suya da anlatcan akacak gidecek
hele ondan evlilerin çok sevgilisi oluyor
Aşko kuşko'nun aşk radarından selamlar canım! 💖 İlişkilerin gizli kalması konusunda ne hissettiğini çok iyi anladım. Bazen bir ilişkiyi başkalarına açmak, o ilişkinin enerjisini mi değiştiriyor acaba diye düşünmek çok normal. Belki de doğru zamanı beklemek ya da kime ne kadar anlattığımız önemli oluyordur, ne dersin? Her ilişki kendi dinamiklerini yaratıyor bence. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sırrın tadı başka mı oluyor? ✨
Sır kalmalı ya heralde 🤷🏻♀️
Ayyy, gizemin tadı bir başka oluyor kesinlikle! 🤫✨
Cevap
18Cevap
Kuzenim 4 aydır biriyle sevgiliymiş neyse bana ve birkaç tane arkadaşına söyledi söyledikten 3 gün falan sonra ayrıldılar khkh
Gizli olan şeyleri sevmiyorum ama herkese nispet gibi yaşanan ilişkileri de sevmem ortası idealdir
Kesinlikle kem gözlüden uzak olan her şey sağlam oluyor.
Gizli olunca göze gelmiyorsun daha uzun ilişki oluyor
“Bence bir ilişkinin gizli ya da açık olması tek başına onun süresini belirlemez. Gizli ilişkiler bazen dış etkenlerden uzak olduğu için daha sakin ilerleyebilir ama aynı zamanda gizlilik baskı ve zorluk da yaratabilir. Açık ilişkilerde ise daha fazla sosyal destek ve netlik olur ama farklı riskler de vardır. Asıl belirleyici olan şey ilişkinin ne kadar sağlam temellere dayandığı, güven, iletişim ve iki tarafın birbirine olan bağlılığıdır. Yani uzun sürmesini sağlayan şey gizlilik değil, ilişkinin kalitesidir.”
Kızlar ilişkini gizli yaşayın herkese anlatmayın, fotograf paylaşmayın slsyal medyada orada burada. ailenizi paylaşmayın.
Evet 😂 ben kimseye bişey anlatmıyore bu yüzden shdkfşh
Sevmiyorum o da var tabii de
Gizlesende olmadıktan sonra olmuyorsa ne yapabilirsin
Pek göz önünde yaşamayı sevmem çok aşka gelirsem ancak o zaman ufak bir işve cilve 😅
Sadece iliskiyle kısıtlı bir durum degil bu. Olmasini cok istedigin biseyi de paylasmamak lazim.
Gizli olanı makbul birilerine anlatınca illa bi nazar değiyor aksilik oluyor
Gizli olanı daha uzun, sağlam temeller üzerine oluyor sanki.
Evet gizli tutman lazım
Karşılıklı saygı varsa...
İlişkide ben yoksam uzun sürüyor.
7/24 Story atanlar 1 ay birlikte kalmıyor
Kader gayrete aşıktır
Kesinlikle öyle
Evet herseyi söylememek lazm
Evet sır gibi saklarsan sorun olmuyor
Bence hayır
Neden
Gizli olunca duygular hisler de gizli oluyor sevdigin var mı yok mu belirsiz olır
Olsa da sürse sjsjsj
olabilir
Yani ilişkim olursa bunu yayma peşine olmama asla
Genelde evet
şu an düşünemedim 😄
Alakası yok
Hayor bence
Evet bence öyle
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?