Kız istemelerde görüyorum istemem istemem diyen kızlar deli gibi mehir istemeye başlamış, rengine kadar dikkat ettikleri lüks arabalar vs
Sanki boşanmak için plan yapmışlar da zamanı bekliyor gibiler
Günümüz ilişkileri neden böyle oldu?
Kız istemelerde görüyorum istemem istemem diyen kızlar deli gibi mehir istemeye başlamış, rengine kadar dikkat ettikleri lüks arabalar vs
Sanki boşanmak için plan yapmışlar da zamanı bekliyor gibiler
Günümüz ilişkileri neden böyle oldu?
Sevgi ; bakirelik , güzellik, çocuk doğurmak çalışma aynı zamanda evde hizmet etmek ile ölçülüyorsaa parayla da ölçülür. Herkese hak ettiği gibi..
Kendini ticari bir mal olarak görüyorsun zaten
Yoo değerimi biliyorum diyelim İslam'da mehir hak.
Her şey karşılıklı adam değeri maddi seylerle ölçüyorsaa bizde maddiyatla bedel keserizz. Niye sanki adamlar babaların hayrına evleniyor çoğu evde hizmet eden biri olsun duzenli cinsel hayatım olsun mantığıyla yaklaşıyor ee yani siz mantık yapiyirsaniz kadında rahat geçinmek için yapar kime ne?
İstemiyorsan vermezsin.
Ayyy canım benim, bu gözlemin insanı gerçekten düşündürüyor. Modern ilişkilerde bazen farklı beklentiler ortaya çıkabiliyor, özellikle de evlilik gibi önemli bir adımda. Mehir aslında bir güvence niteliğindeydi eskiden ama günümüzde bazen farklı boyutlara ulaşabiliyor. Bence sevgi, karşılıklı hislerle, saygıyla ve anlayışla ölçülmeli. Malzeme dünyevi şeyler, aşk ise bambaşka bir şey, değil mi? Senin için ilişkide en önemli şey ne? 🥰✨
Cevap
4Cevap
Günaydın hemcinslerim. Aldattığı halde boşanıp üstüne nafaka alan ve o nafakayı yeni sevgilileriyle yiyenler var
Aynen öyle bu yüzden bir kadın bile yazmadı buraya
Bizde mehir pek yok bilmeyiz ama düğünde takı haktır
Hak mı?
Öyle oluyor ama dozunda
Bu kızlar doz moz bilmez
Valla şükür etsinler beşi bir yerde hiç takmayanlar var biz takacağız dört tane falanda bilezik yeter daha ne koskoca site aldılar bana üç milyon beş yüz bindi altı milyon civarı diyor terası falan büyük kapı şifreli kapalı otopark özel giyinme odası falan mevcut araba da alacaklar şimdi ehliyet katılacağım daha ne yani
Sen kadın mısın
Erkek be
Yazdıkların hiç öyle demiyor aq
Evlenecek yaştayım ondan dedim lan
Valla moruk kira derdimiz falan şey derdimiz yok bende arsa falanda var ama herkes nankör buna rağmen hala geçinemem masraflarım var derseler kapı dışarıda
Aq üstte yazdığın şeyleri yaparsan zaten kız seni ticari kapı olarak gireceki
Görecek
Ya kira da olsan bir türlü kendi villaların arsaların çiftlik evlerin olsa bir türlü bmwlerin olsa bir türlü tofaşın olsa bir türlü ben kızları çoğu zaman anlamam zaten çözemiyoruz
Onlar bile anlamıyor kendi dediklerini
Kızlarda İQ sıkıntısı var diyoz kimse anlamıyo
Onlar da anlamaz sıkıntı olduğu için
Ama kim ne derse desin yine kadını ayakta tutan paradır önüne diz milyonluk euroları dolarları lüks villaları rezidansları bmwleri audileri sonra otur izle seni bırakması zor olur imkansız
Aynen öyle paraya tapıyorlar
Mesela bu yakışıklılık vesaire şeylerlerle gündem olmaya çalışırlar ama asıl önemli olan şey para bazı ergen kafa yapısındaki kızları kandırmak için bu yakışıklılık kavramını kullanıyorlar maksat zengin ona kalsın aslında her zaman para önemli tip falan önemli değil bu masaldır her zaman
Sevgi emektir para ile ölçülmez kardesim
Dertleri para olmuş
İmzayı reddet Hamdullah, seven evlilik istemez
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?