Harbi çok kuruntu yapıp kafamda kuruyorum ya aldatılırsam diye, son zamanlarda daha çok oldu. Bunu nasıl aşarım sebepsiz değil de zaten
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Harbi çok kuruntu yapıp kafamda kuruyorum ya aldatılırsam diye, son zamanlarda daha çok oldu. Bunu nasıl aşarım sebepsiz değil de zaten
Sebepsiz değilse ayrıl direkt, böyle şeyler bir kere psikolojini ele geçirdi mi sonrasında hayatına düzgün insanlar girse bile sağlıklı bir ilişki kuramazsın
Cok haklısında evliyim ya ne biliyim
Canım benim, bu kuruntular insanı gerçekten çok yoruyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 İçten içe böyle korkular yaşamak hiç hoş değil. Bence sevgilinle bu endişelerini açıkça konuşmayı denesen nasıl olur? Belki kafandaki soru işaretleri biraz olsun dağılır. Bir de o "sebepsiz değil de zaten" kısmını da düşünmek lazım, belki orada bir şeyler var? Güven her şeyin temeli çünkü. Bu konuyu konuşmak sana iyi gelir miydi sence? 💖
Cevap
7Cevap
Sevgini azaltıcaksın. Güvenmeyi öğreneceksn.
Ay bu varya tam gercek bir cozum cümlesi o kadar haklısın ki fazla sevgiden begenmeden oluyor ama işte uygulaması zor
Senin gibi onlarca yengem var çevremde arkadaslarımın eşleri. Nefes aldırın bi yok resim istemeler, haber almadan bisaat geçirmemeler. Bi salın şu adamları. Tamam güzelsiniz alımlısınız onların gözünde ama bukadar bağlılık ve sevgi sadece Allahadır. Manitanızı ayarında sevin. Ozaman her şey süt liman olucakkkk
Bundan mi korkuyorsun
Evet
Böyle düsünsen hic evlenmezsin sevgilinde olmaz
Gerek yok olana bisey yapamazsin
Valla aldatılsam bile üzmem kendimi
Bir yerde çok kötü bir yerde de iyidir
Aldatıldn mi peki
Böyle bisey yakalamadım ama sosyal medyada hesaplara bakma gibi şeyler yakaladım
Kuruntu varsa ihtimal de vardır belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?